Getty Images/Tetra images RF
Volledig scherm
© Getty Images/Tetra images RF

Nieuwe online herinneringsdoos laat je toe om herinneringen aan (overleden) dierbare samen te brengen

De klassieke doos brieven, foto’s en prulletjes die verbonden zijn aan een mooie herinnering krijgt een update, want drie Gentse studenten bedachten een manier om herinneringen online te bewaren. Hun ‘digitale kluis’ heet Aeterna. Het grote verschil? Andere mensen kunnen ook aan je herinneringendoos bijdragen, zodat er als het ware een reconstructie van een leven ontstaat. 

 1. OPROEP. Had jij ooit waanzinnige seks waar je anoniem over wilt vertellen?

  OPROEP. Had jij ooit waanzinni­ge seks waar je anoniem over wilt vertellen?

  Het thema ‘seks’ is er eentje dat over menig tongen rolt. Maar ook eentje waar we maar al te graag over lezen. Daarom gaat Nina wekelijks op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. En dat op alle vlakken, want elke superseks is anders. Wil jij graag jouw beste sekservaring delen en vertellen waar je stiekem vaker aan terugdenkt dan je zou willen toegeven? We horen het maar al te graag. En oh, je blijft volledig anoniem.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.