Links: Trix. Rechts: Crystal.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Trix. Rechts: Crystal. © rv

Nieuwe beautytrend: fopsproetjes laten tatoeëren op je gezicht. “We krijgen wekelijks nieuwe aanvragen”

Het is een van zeven schoonheden: sproetjes. Wie ze heeft, koestert ze. Wie ze niet heeft, doet gewoon alsof. Steeds vaker later mensen stipjes tatoeëren op hun gezicht. Ook Trix (24) en Crystal (29) bezweken voor de beautytrend. “Maar in het begin dacht ik: ‘wow, wat is dat hier?’”. Schoonheidsspecialist Stefanie Grootaers licht toe hoe de behandeling in z'n werk gaat. 

 1. Trix heeft meer dan 35 tattoos: “Enkel mijn gezicht en hals wil ik vrij houden, net als mijn borsten.” Zo verzorg je ‘inked skin’ het best
  PREMIUM

  Trix heeft meer dan 35 tattoos: “Enkel mijn gezicht en hals wil ik vrij houden, net als mijn borsten.” Zo verzorg je ‘inked skin’ het best

  “Ik had nooit gedacht dat het zo pijnlijk zou zijn. Maar ja, ik moest en zou dat groot design hebben op een supergevoelige plaats.” Trix (24) heeft tattoos, véél tattoos. Hoeveel exact, dat weet ze niet, maar ze gokt dat het er meer zijn dan 35. In onze reeks ‘Mijn huid, mijn canvas’ vertelt ze welke impact de tatoeages hebben op haar zelfbeeld en waarom ze haar huid (bijna) volledig wilt beschilderen met inkt. “Het toont dat je open-minded en artistiek bent.” Een dermatoloog en tatoeage-artiest leggen uit hoe je een velletje à la Trix moet verzorgen.
 2. COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Er zijn meer dingen in het leven dan je beleggingsapp, Frederik”

  COLUMN. Sara Leemans schrijft over 33-jarige single Hanne: “Er zijn meer dingen in het leven dan je beleggings­app, Frederik”

  Sara Leemans van het satirische Instagramaccount @dansaertvlamingen schrijft elke week over het leven van de 33-jarige single Hanne. Een mix van muizenissen en gênante, maar vooral erg herkenbare situaties uit het echte leven. Als Hanne een autosticker van het Apple-logo ziet, fronst ze de wenkbrauwen. “Ik vraag me af waarom mensen altijd de noodzaak voelen zich te identificeren met merken, producten of bedrijven waar ze grote fan van zijn.”
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Dit zijn de trends voor het najaar: modekenner Hilde Geudens tipt enkele kledingstukken van Belgische makelij

  Dit zijn de trends voor het najaar: modekenner Hilde Geudens tipt enkele kleding­stuk­ken van Belgische makelij

  De herfst is in zicht en dat betekent maar één ding. Dat het dringend tijd is voor een gloednieuwe najaarsoutfit natuurlijk! De trends van de herfst en de winter tonen dat alles mogelijk is. In de (online) rekken? Veel felle kleuren, toffe patronen, stijlvolle pakken en een tikkeltje leer. Om je wegwijs te maken in de najaarstrends, zet modekenner Hilde Geudens ze allemaal even op een rijtje en dat met straffe items van eigen bodem.