Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Neusverkoudheid: met deze do’s and don’ts ben je er zo weer bovenop

Het is weer zover: verkoudheden zijn in het land. Iedereen loopt de hele dag te snotteren en te snuiten. En ‘s nachts lig je in bed te woelen omdat je neus waanzinnig verstopt zit. Je probeert door je mond te ademen, maar dat geeft je alleen maar gebarsten lippen en een zere keel. Hoe dan ook, slapen voelt bijna onmogelijk en je wordt er stilaan een beetje onnozel van. Wij vroegen NKO-arts Martine Degroote om advies.

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.