Filip Van Roe
Volledig scherm
© Filip Van Roe

Nathalie Meskens in NINA: “Elke dag moet de moeite zijn. Ik doe niets meer tegen mijn zin”

Haar carrière loopt op wieltjes. Haar liefdesleven zit weer op de rails. En Nathalie Meskens (37) weet steeds beter gas terug te nemen – ook al is dat tegen haar natuur. “Ik wil altijd iedereen pleasen”, vertelt ze ons op Ibiza. Interview with a view.

1 reactie

 • Carla Minten

  3 jaar geleden
  Helemaal niks tegen Nathalie Meskens hoor. Het is echter wel makkelijk als je niet moet denken aan het brood voor morgenvroeg om te zeggen dat je niks meer tegen je zin doet.
 1. Oeps! 11 mama’s over het moederschap zoals het écht is. “Ik stond op het werk met de rugzak van mijn dochter”

  Oeps! 11 mama’s over het moeder­schap zoals het écht is. “Ik stond op het werk met de rugzak van mijn dochter”

  Het moederschap, dat is liefde krijgen en geven. Dat is ploeteren en zwoegen. Vallen en opstaan. Je rol als mama loopt nu eenmaal niet altijd even perfect, hoe graag je dat ook wil. Dat bewijzen ook deze elf quotes van Belgische mama’s. Ze ploeteren elk op hun manier lekker verder en tonen hoe het moederschap écht is. “Ik snap niet hoe andere mama’s het doen: hun kleintje proper houden.”
 2. Duik het weekend in met Nora Gharib (en lees morgen haar interview in NINA)
  Play

  Duik het weekend in met Nora Gharib (en lees morgen haar interview in NINA)

  Acteren of presenteren? Het is voor Nora Gharib een aartsmoeilijke vraag. “Maar dan kies ik toch acteren, want daarin kan ik meer grenzen verleggen.” Dat laatste deed ze de laatste periode ook in haar privéleven, want de actrice en tv-figuur gaat sinds een klein jaar door het leven als single mama van dochtertje Chams. Dit weekend lees je ons interview met Nora in ‘NINA’. Maar voor nu beantwoordt ze al even enkele pittige dilemma’s.