Nick
Volledig scherm
© Nick

Nadat Nick ontwaakt uit coma vraagt Sylvia hem ten huwelijk: “Maar een jaar later draaide ik de rollen om”

Nick (44) en Sylvia (42) worden verliefd tijdens de eindeloze busritten naar de middelbare school. Aan trouwen denken ze de eerste twintig jaar niet, tot Nick een ongeval zwaar ongeval heeft. Terwijl hij tien dagen lang in een coma ligt, begint Sylvia over hun toekomst na te denken. “Toen ik wakker werd, stond ze naast mij. Ik was zo verward, maar herinner me nog perfect wat ze zei.”

 1. DE KLASFOTO. Een 10-jarige Luc Appermont? Die zag er zo uit. “Ik was een uitblinker in spreekbeurten en gedichten”

  DE KLASFOTO. Een 10-jarige Luc Appermont? Die zag er zo uit. “Ik was een uitblinker in spreekbeur­ten en gedichten”

  “In de klas was ik een dromer en viel ik niet op. Al wilde ik dat wel”, vertelt Luc Appermont (73) over zijn 10-jarige zelf. De tv-presentator zat toen vaak in zijn eigen wereldje, maar steeg buiten de lessen om tóch boven het gemiddelde uit. Hij blikt terug op het strenge schoolleven in de jaren 60. “Een voor een kropen we via een opstapje op die kameel. Wat een tijd.”
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.