Future Publishing via Getty Imag
Volledig scherm
© Future Publishing via Getty Imag

Naast president ook stijlicoon: de olijfgroene fleece van Zelensky is wereldwijd uitverkocht

Naast president van Oekraïne blijkt Volodymyr Zelensky ook nog eens een stijlicoon te zijn. Sinds de start van de oorlog met Rusland draagt hij dezelfde olijfgroene fleecetrui, wat ervoor zorgde dat het model overal uitverkocht is. Een gehandtekend exemplaar werd zelfs voor meer dan 100.000 euro geveild. Maakt de fleece een comeback? Moderedacteur David Devriendt reageert.

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 1. Actrice Nora Gharib was ooit schoonheidsspecialiste: dit zijn haar 4 favoriete beautylooks (en zo creëer je ze)

  Actrice Nora Gharib was ooit schoon­heids­spe­ci­a­lis­te: dit zijn haar 4 favoriete beauty­looks (en zo creëer je ze)

  Actrice en Tv-presentatrice Nora Gharib (28) siert dit weekend op de cover van NINA. Ze praat voluit over haar leven na de scheiding en haar plannen voor de toekomst. Voor ze het grote scherm veroverde, startte ze haar carrière als schoonheidsspecialiste. Dat ze nog altijd de kneepjes van het vak kent, toont ze met haar vier favoriete beautylooks. En ook de cover look staat erbij. “Make-up hoeft niet moeilijk te zijn.”