Sofie Coreynen
Volledig scherm
PREMIUM
© Sofie Coreynen

Na een moeilijk jaar pakt ‘Lisa’-actrice Tinne Oltmans (29) 2022 anders aan: “Ik wil komaf maken met het imago van 'prinsessenpopje‘”

Ze was er niet rouwig om toen ze de laatste bladzijde van vorig jaar kon omslaan. Want 2021 heeft Tinne Oltmans niet gespaard. Ze belandde met maagproblemen in het ziekenhuis, ging na een relatie van zes jaar uit elkaar met acteur Juan Gerlo, en door een te drukke werkagenda raakte de balans tussen werk en privé compleet zoek. Dit jaar wil ze het dan ook anders aanpakken. Met meer liefde en aandacht voor zichzelf. “Iedere keer wanneer ik ben gaan sporten, stop ik onderweg aan de bloemenwinkel en beloon ik mezelf met bloemen.”

 1. Romantische momenten in het park of tapas eten in de Keetal: met deze routeplanner bezoek je de bekendste plekken uit ‘Lisa’
  PREMIUM
  TV

  Romanti­sche momenten in het park of tapas eten in de Keetal: met deze routeplan­ner bezoek je de bekendste plekken uit ‘Lisa’

  De telenovella ‘Lisa’ beleefde vrijdag z’n seizoensfinale en verdwijnt daarmee enkele weken uit het uitzendschema van VTM. Wie de reeks niet wil missen, kan een uitstapje naar Vilvoorde plannen, waar ‘Lisa’ wordt opgenomen. Het stadsbestuur overweegt om in de toekomst een soort van ‘Lisa’-route in het leven te roepen. Wij zetten de bekendste plekken nu al op een rij voor een dagje sightseeing in Vilvoorde.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.