Shauni en Chesney.
Volledig scherm
Shauni en Chesney. © Florian Van Eenoo Photo News

Na een jaar proberen verovert Chesney het hart van Shauni: “Ik had mijn mama al gezegd dat we gingen kussen”

Sinds hun allereerste ontmoeting had Chesney (30) een serieuze boon voor Shauni (29), die de boot afhield omdat ze viel op de Justin Bieber-types van die tijd. Maar toen zij hem uitdaagde om naar de film te komen, twijfelde hij geen seconde en stond hij ineens voor haar neus. “Had Chesney niet volgehouden, waren we misschien nooit een koppel geweest.”

  1. Karate bracht Gregory (44) en Charlotte (40) zo'n 20 jaar geleden samen: "Ze viel onmiddellijk op door haar vechttalent”

    Karate bracht Gregory (44) en Charlotte (40) zo'n 20 jaar geleden samen: "Ze viel onmiddel­lijk op door haar vechtta­lent”

    Charlotte (40) en Gregory (44) kwamen elkaar tegen in de karatewereld, al was zij op basis van de eerste ontmoeting niet meteen verkocht. Gelukkig konden zijn dansmoves het tij keren, en intussen delen deze tortelduifjes al 24 jaar liefde en leed. “Ik ben allesbehalve traditioneel. Als Gregory me ten huwelijk had gevraagd, had ik waarschijnlijk nee gezegd.”
  2. Dany vraagt zijn vriendin Catherine ten huwelijk met bijzondere flessenpost: "Een ring had hij niet"

    Dany vraagt zijn vriendin Catherine ten huwelijk met bijzondere flessen­post: "Een ring had hij niet"

    La Bamba, oftewel de kusjesdans, zorgt ervoor dat de vonk in de jaren tachtig overspringt tussen Catherine en Dany. De twee zijn meant to be, en dat beseft ook Dany al snel. Op een schaarse verlofdag reist het koppel voor een dagtrip naar Parijs. Daar vraagt Dany zijn vriendin ten huwelijk op een idyllische plek in de stad der liefde. “Ze stond echt perplex. Ze was zelfs sprakeloos, en dat is Catherine nooit.”