Zalando
Volledig scherm
© Zalando

Mode moet inclusiever: Zalando komt met kleding voor mensen met een beperking

Langzaam maar zeker wordt de modewereld diverser: we zien plussize of genderneutrale collecties of modellen met uniekere verhalen. Al blijft er werk aan de (kleding)winkel, vindt ook Zalando. Daarom komt het online shopplatform met collecties specifiek voor mensen met een handicap. “Het vinden van modieuze aangepaste kleding is nog steeds een uitdaging voor hen.”

 1. Love Islander Gideon openhartig over zijn huidaandoening: “Het leven begon pas nadat ik vitiligo kreeg”
  PREMIUM

  Love Islander Gideon openhartig over zijn huidaandoe­ning: “Het leven begon pas nadat ik vitiligo kreeg”

  Allemaal bloedmooie mensen in het nieuwe seizoen van ‘Love Island België en Nederland’, maar Gideon Allen is een opvallende verschijning. De 25-jarige Nederlander heeft vitiligo, een huidaandoening die zorgt voor melkwitte vlekken. Zelf noemt hij dat zijn grote geluk: net dánkzij vitiligo kon hij carrière maken in de branche waar hij van droomde, en waar veel mensen met vitiligo hem al zijn voorgegaan. “Ik vertegenwoordig een ander idee van schoonheid.”
 2. Wat is jouw ultieme masturbatietip? 40 Vlamingen verklappen: “De vibrator ‘Jouvence’ is next level”

  Wat is jouw ultieme masturba­tie­tip? 40 Vlamingen verklappen: “De vibrator ‘Jouvence’ is next level”

  Wat is jouw ultieme masturbatietip? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 37.000 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Gebruik de Satisfyer én een gewone vibrator. Laat jezelf een paar keer bijna tot een hoogtepunt komen en ervaar dan de volledige climax.”
 3. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.