Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Michiel leert Mr. Taylor kennen op een vliegtuig en ze bereiken samen hogere sferen: “Ik had eerst niet door dat hij homo was”

Steward Michiel (37) ontmoet de Australische passagier Mr. Taylor in eerste klasse. Hij vertelt hoe ze, letterlijk en figuurlijk, van de - euh - grond gaan. “Ik stond in de keuken te praten met mijn collega wanneer hij op ons afkwam. Ik vroeg of ik hem iets kon aanbieden. ‘Ja, ik wil dat je mij komt onderstoppen’, zei hij.” Een jaar lang ging journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. Voor het nieuwe seizoen van start gaat, blikt ze terug op de vijf verhalen die haar het meest zijn bijgebleven. We tellen af van 5 naar 1. Vandaag lees je nummer 4.

 1. De getrouwde Eleni heeft seks in Griekenland met haar ‘maatje’ Alexander. “Met je beste vriend vrijen is zo hot”
  PREMIUM

  De getrouwde Eleni heeft seks in Grieken­land met haar ‘maatje’ Alexander. “Met je beste vriend vrijen is zo hot”

  “Onze tongen kronkelden zacht om elkaar heen en we zaten meteen op dezelfde lijn. Ik voelde hem stijf worden terwijl hij mij tegen zich aantrok. ‘Mag ik je meenemen naar huis?’ vroeg hij. Ik zei ja.” De Griekse Eleni (37) gaat elk jaar op vakantie naar Griekenland, waar haar beste vriend Alexander (37) woont. Er wordt geflirt maar hun relatie blijft vriendschappelijk, want zij is getrouwd. Tot hij haar op een avond kust. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week: de summerseks van Eleni.“Hij begon me keihard te lekken en ook daar was hij supergoed in.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.