Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Michiel leert Mr. Taylor kennen op een vliegtuig en ze bereiken samen hogere sferen: “Ik had eerst niet door dat hij homo was”

Steward Michiel (37) ontmoet de Australische passagier Mr. Taylor in eerste klasse. Hij vertelt hoe ze, letterlijk en figuurlijk, van de - euh - grond gaan. “Ik stond in de keuken te praten met mijn collega wanneer hij op ons afkwam. Ik vroeg of ik hem iets kon aanbieden. ‘Ja, ik wil dat je mij komt onderstoppen’, zei hij.” Een jaar lang ging journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. Voor het nieuwe seizoen van start gaat, blikt ze terug op de vijf verhalen die haar het meest zijn bijgebleven. We tellen af van 5 naar 1. Vandaag lees je nummer 4.

 1. De getrouwde Eleni heeft seks in Griekenland met haar ‘maatje’ Alexander. “Met je beste vriend vrijen is zo hot”
  PREMIUM

  De getrouwde Eleni heeft seks in Grieken­land met haar ‘maatje’ Alexander. “Met je beste vriend vrijen is zo hot”

  “Onze tongen kronkelden zacht om elkaar heen en we zaten meteen op dezelfde lijn. Ik voelde hem stijf worden terwijl hij mij tegen zich aantrok. ‘Mag ik je meenemen naar huis?’ vroeg hij. Ik zei ja.” De Griekse Eleni (37) gaat elk jaar op vakantie naar Griekenland, waar haar beste vriend Alexander (37) woont. Er wordt geflirt maar hun relatie blijft vriendschappelijk, want zij is getrouwd. Tot hij haar op een avond kust. Elke week gaat journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit, vrij van oordeel. Deze week: de summerseks van Eleni.“Hij begon me keihard te lekken en ook daar was hij supergoed in.”
 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.