Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Met dit trucje weet je binnen 3 seconden of je gedehydrateerd bent

Je hebt minder kans op puistjes, je huid ziet er beter uit en het boost je productiviteit: we weten allemaal dat water übergezond is. Twijfel je af en toe of je te weinig drinkt? Dan bestaat er een handig trucje dat je kan helpen.

2 reacties

 • Thierry Vansweevelt

  3 jaar geleden
  Niet juist... mensen die heel slank zijn hebben geen overtollige huid dus daar gaat dat al niet. Zodra je een beetje een droge mond hebt ben je al aan het dehydrateren. Zeker niet wachten dus tot je huid... gaat pieken... echt wat...
 • Dirk Landuyt

  3 jaar geleden
  Bullshit, vetgehalte van de huid is evengoed een reden voor de 'plooi' om niet in de plooi te vallen. Misschien wat minder Pinterest-doorklik prentjes bekijken. En als er op zo'n site 75% reklame en 'wist-u-datjes' staan, terwijl de info vakkundig verborgen blijft, wegwezen.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.