Welke handtas draag jij op je volgende zomeruitstap?
Volledig scherm
Welke handtas draag jij op je volgende zomeruitstap? © Getty Images

Met deze handtassen ben je helemaal klaar voor de zomer

Heb je dringend nood aan een portie summer vibes nu het zomerweer het laat afweten? Ninashop.be ging op zoek naar de leukste zomertassen aan een zachte prijs. Dagje strand, wandelen of citytrippen? Here we come!

 1. Momiji (13) is eerste vrouwelijke kampioene Olympisch skateboarden, ook bij Belgische meisjes is de sport steeds populairder. “Vroeger voelde ik mij geïntimideerd, nu zie ik geen onderscheid meer”

  Momiji (13) is eerste vrouwelij­ke kampioene Olympisch skateboar­den, ook bij Belgische meisjes is de sport steeds populair­der. “Vroeger voelde ik mij geïntimi­deerd, nu zie ik geen onder­scheid meer”

  Amper 13 jaar oud is de Japanse Momiji Nishiya, maar ze is nu al een echte badass. Zij mag zich de eerste vrouw ooit noemen die de gouden medaille in skateboarden wint op de Olympische Spelen. Bewonderenswaardig. Ook bij ons jagen steeds meer meisjes de atypische droom om te skaten na, zoals de 19-jarige Vicky. “Vroeger was ik altijd het enige meisje in skateparken. Nu is dat niet meer zo.”
 2. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Investeerders zijn in de ban van slow cabins: het bedrijf haalt op één dag tijd een recordbedrag op

  Investeer­ders zijn in de ban van slow cabins: het bedrijf haalt op één dag tijd een recordbe­drag op

  “Slow Travel en traagheid vormen hét medicijn tegen een overcomplexe, hectische maatschappij”, vindt Xavier Leclair. Hij startte daarom vier jaar geleden met Slow Cabins, kleine stiltehutjes die verborgen in natuur liggen en waar je enkele dagen tot rust kan komen. Een populair concept, en dat hebben ze ook in investeringsland begrepen. Op het Gentse crowdlendingplatform WinWinner haalde het bedrijf op één dag tijd een recordbedrag op.