Thaïs Vanderheyden
Volledig scherm
© Thaïs Vanderheyden

“‘Met alle respect’ betekent eigenlijk ‘Stop maar’.” 262 hilarische kantoortips die jou carrièregewijs alleen maar voordelen opleveren

NINAWerken op kantoor. Dat is gezellig keuvelen aan de koffieautomaat, maar ook: je druk maken in de collega die begint te praten als jij aan je ellenlange to do-lijstje moet beginnen. Kortom, op kantoor gaan ergernissen en liefde hand in hand. Om je een weg te banen in het kantoorleven, maakte journaliste Japke-d. Bouman (51) een lijstje van 262 tips waar jij carrièregewijs je voordeel mee kan doen. 

 1. REEKS. De vonk: “Op het Venetiaanse plein vonden onze ogen elkaar terug en kusten we. Lang. En zacht. Alsof we dat al jaren deden”
  PREMIUM

  REEKS. De vonk: “Op het Venetiaan­se plein vonden onze ogen elkaar terug en kusten we. Lang. En zacht. Alsof we dat al jaren deden”

  “Een cruiseschip heeft gelukkig veel verborgen plekjes. Al zijn we wel betrapt in de bezemkast.” De getrouwde Christine (30) werkt op een cruiseschip en ontmoet er crewlid Domenico (31). Wanneer hun schip aanmeert in Venetië en de twee een magische twaalf uur beleven in de gondelstad, kiest ze voluit voor hem en scheidt ze van haar man. Hand in hand verlaten ze de open zee om een leven te starten in Rome, al is dat zwaarder dan verwacht. “Iedereen verklaarde me gek. ‘Wat ga jij aanvangen met een Italiaan?’, zeiden ze.”
 1. Dit waren de allergrootste modetrends uit 2022, en ze werden telkens gestuurd door éénzelfde persoon

  Dit waren de allergroot­ste modetrends uit 2022, en ze werden telkens gestuurd door éénzelfde persoon

  Met jaarlijks meer dan 200 miljoen surfers weten ze maar al te goed wat er leeft en leefde, dus de modegoden bij Lyst hebben de allergrootste trends van 2022 voor ons in kaart gebracht. Wat waren de coolste merken en controversieelste trends? Welke items werden het meest gezocht en waren dus het moeilijkst te verkrijgen? Wij onthullen het hier. Spoiler: er was één persoon die met de denkbeeldige scepter zwaaide en álle trends stuurde.