Mensen met deze beroepen gaan het vaakst vreemd

unsplash
Van een ondeugende sms sturen tot een echte affaire: vreemdgaan neemt vaak verschillende vormen aan. Volgens onderzoek zouden intelligente mensen sneller een scheve schaats rijden dan anderen. Maar kan bedriegen ook gelinkt worden aan je job? 

Vreemdgangerssite Ashley Madison deed onderzoek naar de beroepen waarbij mensen het vaakst hun partner bedriegen. 1.074 leden vulden een enquête in over hun job. En hoewel de gebruikers van de site wel eens van hun relatie durven afdwalen, hebben ze tegenover hun carrière een andere mentaliteit. 44% gaf aan nooit van job te veranderen en zij die dat wel deden, zouden dat pas om de tien jaar doen. 

De top 12 jobs waarin mannen het vaakst hun partner bedriegen: 

1. Handel

2. ICT

3. Ondernemers

4. Horeca

5.  Financiën

6. Marketing en communicatie

7. Medische sector

8. Advocatuur

9. Onderwijs

10. Kunst en entertainment

11. Landbouw

12. Sociaal werk

De top 12 jobs waarin vrouwen het vaakst hun partner bedriegen: 

1. Medische sector

2. Onderwijs

3. Ondernemers

4. Financiën

5. Sociaal werk 

6. Horeca

7. ICT

8. Marketing en communicatie

9. Handel 

10. Advocatuur

11. Kunst en entertainment

12. Politiek 
15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan hertogs

  Een van mijn grote bazen zei ooit eens toen hij wat in de wind was...T'is simpel, hoe hoger in rang hoe meer vrije tijd, meer geld, meer macht en uiteindelijk waar het om draaoi MEER SEX!!

 • jos meurrens

  In de medische wereld vind ik dat wel ergens een beetje normaal, want alles moet toch eerst uitgeprobeerd worden, niet ?

 • Peter Buyck

  Dit zijn geen beroepen maar sectoren...

 • Glenn Verbeeck

  Arbeiders kunnen dikwijls bijna niet vreemd gaan doordat er ofwel bijna enkel mannen, ofwel bijna enkel vrouwen zitten (maja daar zullen de onderzoekers niet aan gedacht hebben wss) Op bedrijven waar er zowel mannen als vrouwen zijn, kan het er naar het schijnt toch wel vrij hevig aan toe gaan. Bij ons zit er één vrouw en da meiske gaat niet vreemd, daar ben ik vrij zeker van...

 • Rudi De Groof

  Verpleegsters op 1. Ik wist het hé !!!