Veerle Colle
Volledig scherm
© Veerle Colle

Mei Plasticvrij: zo ga je om met ongewenste post

Mei Plasticvrij gaf dinsdag het startschot en samen werken we aan een betere wereld met minder afval. Elke week geeft NINA samen met zero waster Veerle Colle een ecologische tip! 

4 reacties

 • Sabine Van de Kerkhove

  4 jaar geleden
  Er mogen stickers ophangen maar de postbode blijft soms 2-3 gelijke folders in de bus steken omdat we einde van het ene dorp wonen en een stuk verder begint de andere gemeente. Zijn zak moet leeg vooraleer aan de volgende lading te beginnen dus 1 oplossing dumpen in de laatst bus !!!!!!
 • Luc Deville

  4 jaar geleden
  Hoe kan ik van die katernen afkomen die mij niet interesseren ( vooral bij de zaterdagkrant) en dus voor mij nutteloos zijn en enkel dienen om mijn stapel oud papier te vergroten.
 • Jack Vanderveen

  4 jaar geleden
  Beter om Indonesische bevolking bewust te gaan maken hiervan. Dat levert pas effect op. Niet die slappe stappen tegen een klein groepje van 12miljoen zielen, waarvan 80% reeds bewust is van de omgevingsvervuiling.
 • Mathieu Peeters

  4 jaar geleden
  Blijkbaar is alles, zelfs nutteloze zaken, goed om in de belangstelling te komen. Veel rreclame maken en er zelf niets aan doen is ook een moto.