Rebecca fertinel
Volledig scherm
© Rebecca fertinel

Mechel Goessens (31) leeft voor de loodzware vechtsport MMA. “Ik wou dat meer vrouwen dit durfden”

Wie aan MMA of mixed martial arts denkt, denkt aan zware mannen die elkaar in een kooi tot moes slaan. Jammer, vindt Mechel Goessens (31), een van de weinige vrouwen in ons land die zich aan de sport waagt. Als insider weet ze maar al te goed dat de sport een onterecht imago heeft. Het doet haar gezond eten, goed slapen en discipline kweken. “In de kooi sluit ik me volledig af van de buitenwereld. Ik raak in een flow zo intens, dat het als mediteren voelt.”

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. ‘Battlecat’ coacht vanavond jonge oorlogsvluchteling naar MMA-top: “Ik stop heel veel energie in Peter”
  Play
  TV

  ‘Battlecat’ coacht vanavond jonge oorlogs­vluch­te­ling naar MMA-top: “Ik stop heel veel energie in Peter”

  VTM 2 pakt uit met verrassende programma’s dit najaar. Zo duikt Luk Wyns in de wereld van Cindy Dandois (37) in ‘Battlecat’. En zij is écht geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Cindy is kooivechtster op wereldniveau, voedt alleen zes kinderen op, geeft les, baat een sportschool uit en is actief op OnlyFans. Vorige week maakten we voor het eerst kennis met deze straffe dame, vanavond leren we haar beter kennen. Deze keer als gedreven coach van een jonge oorlogsvluchteling.
 3. Dating Dictionary: dit zijn 13 woorden die je moet kennen als je start met online daten

  Dating Dictionary: dit zijn 13 woorden die je moet kennen als je start met online daten

  Deepliking, gatsbying of benching? Alsof het nog niet moeilijk genoeg is om jezelf open te stellen op verschillende datingapps, moet je ook nog eens op de hoogte zijn van een hele resem aan afkortingen, trends en termen. Ben je nieuw op de datingmarkt? Dan kan al dat jargon erg technisch en ontmoedigend klinken. Geen zorgen, met de onderstaande 13 woorden brengen we je vocabulaire weer helemaal up-to-date.