Matthias Schoenaerts voor NINA
Volledig scherm
PREMIUM
Matthias Schoenaerts voor NINA © Filip Van Roe

Matthias Schoenaerts (41) openhartig over liefde en vriendin(nen): “Wat ontbreekt er in mijn leven? Die ene vrouw die me tot in het ultieme fascineert”

In zijn nieuwste Amerikaanse film The Mustang speelt hij met glans een gevangene in de Nevada State Prison. In het echte leven is Matthias Schoenaerts een vrije vogel. Altijd onderweg. Overal en nergens. Als een zigeuner. En ook in de liefde dwaalt hij nog wat rond. Van haar naar daar. “Tot ik die éne allesoverheersende betovering voel.” 

14 reacties

 • Paul Philippaerts

  1 jaar geleden
  Jou probleem is dat je 100,000 vrouwen kan krijgen, maar je kan er maar één kiezen. Na die keuze blijft er alleen nog maar, van op afstand toekijken wat je allemaal gemist hebt. En hoe ze zijn weet je pas als je ze al een tijdje in huis hebt.
 • Marc Verschaeren

  1 jaar geleden
  Die bestaat alleen in de film Matt ! .
 • Roger Deprez

  1 jaar geleden
  Of dat wel bestaat is een andere vraag we zijn mensen en mensen hebben gaven en gebreken dus het zal aanpassen zijn in een relatie maar de voldoening is wel groter indien het lukt.
 • Charlotte De greef

  1 jaar geleden
  Dat is een zeer onrealistische droom, die iedere vrouw jammerlijk en onvermijdelijk zal laten mislukken, en die deze beste man nog vele desillusies zal bezorgen....
 • Marc Wouters

  1 jaar geleden
  Zovele kansen maar niet de wijsheid en de filosofie om het te begrijpen... Hij zal zijn geluk niet vinden... lege seks bij vele vrouwen wel, ook leuk tot op zekere hoogte, maar het biedt niet de voldoening die je nodig hebt.
 1. Het beste van twee werelden: pyjama-kostuums voor tijdens Zoom-vergaderingen

  Het beste van twee werelden: pyjama-kos­tuums voor tijdens Zoom-vergaderin­gen

  In 2020 werd werken van thuis de standaard. De pandemie bracht ettelijke Zoom-meetings met zich mee, vanuit onze veilige thuishaven weliswaar. We werden koningen in het koppelen van het aangename aan het noodzakelijke. Een comfortabele jogging- of pyjamabroek en pantoffels combineerden we slim met een deftige bloes of hemd. En niemand aan de andere kant van het scherm die iets vermoedde. Een Japans bedrijf heeft een manier gevonden om daar nu munt uit te slaan: pyjama-kostuums. Zoom, but make it comfy!
 2. Nieuwe Adidas-campagne wil fitnessindustrie inclusiever maken: “Het is een giftige omgeving die vrouwen onzeker maakt”

  Nieuwe Adi­das-campagne wil fitnessin­du­strie inclusie­ver maken: “Het is een giftige omgeving die vrouwen onzeker maakt”

  Langzaam maar zeker weet de fitnessindustrie zich uit haar spandex keurslijf van maatje 34 te wurmen. Voorloper is sportmerk Adidas, dat in hun gloednieuwe ‘Watch Us Move’-campagne vrouwen met alle vormen en maten in de spotlights zet. Bodypositive yoga-activiste Jessamyn Stanley is een van de gezichten. In een industrie die zo vetfobisch is, is meer inclusiviteit broodnodig, zegt ze. “Je krijgt het gevoel dat je er op een bepaalde manier moet uitzien om aan sport te mogen doen.”
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"