Deze website wordt u aangeboden door hln.be/nina/

Volg hier de masterclass

Klinisch diëtiste en NINA-expert Sanne Mouha gaan in gesprek met WW en haar kersverse WW ambassador Evy Gruyaert. Na een uitzichtloos coronajaar is een opkikker meer dan welkom, en daarom beginnen we de zomer met een kickstart en wat extra feel good!

WW brengt samen met Evy de Start To Feel Great-challenge, waarmee jij uitgedaagd wordt de beste versie van jezelf te worden. Alles begint bij een positieve mindset, die ervoor zorgt dat je goed in je vel zit, gezonde voedingskeuzes maakt en die je motiveert om voldoende te bewegen. Laat je inspireren en herbekijk hieronder de Nina Masterclass of via Instagram op @nina_hln.

Sanne, Sarah en Evy testten voor de opname negatief op Covid-19. Tijdens de opname worden de corona maatregelen strikt opgevolgd.


Evy Gruyaert

Naast een bekend schermgezicht is Evy ook een sportieveling in hart en nieren, met een passie voor wellbeing. Het grote publiek leerde haar kennen als radio- en televisiepresentatrice bij één. Sinds ze ‘Vlaanderen Sportland’ presenteerde, kreeg ze de sportieve kriebel te pakken en coacht ze beginnende lopers en getrainde sportievelingen naar hun volgende mijlpaal met Start2Run. Intussen kreeg ze zo al anderhalf miljoen Vlamingen en Nederlanders aan het lopen. Als ambassadrice voor WW zet Evy vandaag haar schouders onder de Start to Feel Great-challenge, die jou op weg helpt om de beste versie van jezelf te worden. 

Evy Gruyaert
Sanne Mouha

Sanne Mouha

Sanne is als klinisch diëtiste verbonden aan het UZA en auteur van o.a. Highway to Health en Mama die eet. Als voedingsdeskundige deelde ze al vaker haar expertise met NINA. Een gezondere levensstijl begint voor haar bij een individuele aanpak. Gefocust op gezonde gewoonten, reikt ze haar cliënten concrete tricks en praktische tips aan om ook op lange termijn gezonder te leven en je beter in je vel te voelen. Meer over Sanne lees je op haar persoonlijke website.

WW - WeightWatchers heruitgevonden

Met ‘mijnWW+’ biedt WW een gloednieuw programma aan, dat inspeelt op jouw persoonlijke behoeftes. Want wat goed werkt voor je zus, collega of beste vriend(in), is niet altijd even effectief voor jou. Die persoonlijke benadering kadert in het holistische karakter van ‘mijnWW+’. Want gezonder worden en je beter in je vel voelen zijn twee factoren die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. 

Alles vertrekt vanuit een persoonlijke beoordeling, waarin jouw voedingsvoorkeuren, activiteitenniveau, slaapgewoonten en levensstijl onder de loep worden genomen. Het resultaat? Een persoonlijk actieplan, met inzicht in je hele welzijn. Ongetwijfeld zijn er al sterktes, maar ook op de gebieden waar je nog een duwtje in de rug kan gebruiken wordt ingezoomd. Vier pijlers vormen de basis van een gezonde levensstijl: voeding, beweging, slaap en mindset. 

Op vlak van voeding is de 80-20-regel een mooi voorbeeld van de holistische aanpak van WW. De regel komt er vooral op neer dat je een gezonde levensstijl hanteert, met ruimte voor af en toe iets lekkers, zonder je daar schuldig over te voelen. Als je jezelf trakteert op een minder gezonde snack, geniet er dan ook met volle teugen dan – denk bijvoorbeeld aan een ovenverse croissant op zondag, of een uitgebreide apero na het werk op vrijdagavond. Eet je 80% van de tijd gezond en bewust, dan hoef je je niet schuldig te voelen over de overige 20%. Zo bouw je gezonde eetgewoonten op, terwijl je toch blijft genieten van lekker eten. 

Net zo belangrijk is beweging: WW helpt je om je sterker, krachtiger en trotser te voelen. Beweeg voor je plezier, niet omdat het ‘moet’. Iets doen waarvan je geniet, is het geheim om gemotiveerd te blijven op lange termijn. En ook mindset is essentieel. Via Connect, de sociale community voor leden van WW, vier je samen je successen en deel je je ervaringen. 
Meer lezen over de aanpak van WW en ‘mijnWW+’? Laat je inspireren op ww.com.