Deze website wordt u aangeboden door hln.be/nina/

Leer van de beste

Ontdek & beleef 
Om het leven wat extra kleur te geven, inspireren we je tijdens de NINA Masterclass graag met de leukste topics, van gezondheid en interieur tot beauty. Tijdens een online sessie reikt een NINA-expert je handige tools aan, samen met een ervaringsdeskundige. Zo haal je alles uit het leven en word je de beste versie van jezelf.


Herbekijk: tips, tricks & trends voor de keuken van je dromen
Ga je verbouwen of is je keuken aan een flinke make-over toe? In de laatste NINA Masterclass gaven interieurstylistes Hadewig en Erik van studio styl samen met Richard, keukenexpert bij èggo, heel wat praktische tips & tricks om je keuken slim in te richten. Herbekijk de Masterclass via de button hieronder en laat je inspireren!
Hangt je glimmend feestjurkje al klaar, maar mag het voor je make-up ook wat meer zijn? Tuit je lippen, laat je ogen spreken en zorg voor een prachtige glow met de tips en tricks van make-upartieste Nanja Massy en Insaf El Idrissi, Beauty Expert Trainer bij ICI PARIS XL. We love to see you shine! 

Find the perfect bra with Veronique Leysen and Intimissimi

Watch now

Creëer twee prachtige make-uplooks voor fonkelende feesten 

KIJK HIER

Loïc Van Impe kookt met gezond verstand

HERBEKIJK

Maak het dankzij Gamma gezellig in huis met een likje verf van Histor en de tips van creatieveling Elfi De Bruyn & verf- en kleurexperte Jelena.

HERBEKIJK

Deel je keuken en de rest van je woning slim in met de tips & tricks van studio styl en èggo

HERBEKIJK

Creëer twee feestelijke make-uplooks met Nanja Massy en ICI PARIS XL

HERBEKIJK

Leer over skincare met Biotherm en Nanja Massy

HERBEKIJK

Word de beste versie van jezelf, met WW & Evy Gruyaert

HERBEKIJK

DIY-deco voor jouw (bubbel) tuinfeest

HERBEKIJK