Deze website wordt u aangeboden door hln.be/nina/

Volg hier de masterclass

Elfi en Vera testten voor de opname negatief op Covid-19. Tijdens de opname worden de coronamaatregelen strikt opgevolgd.

ASSET NINA

Ontdek de promo's

Cricut Explore Air2 ™ - promo 249.99 euro incl
(ipv adviesprijs 299.99 euro - korting van 50 euro)

Cricut Maker ™ - promo 349.99 euro incl
(ipv adviesprijs 439.99 euro - korting van 90 euro)

ONTDEK MEER

@elfisodyssey

Creatieve duizendpoot Elfi De Bruyn is al fan van kleur zolang ze zich herinnert. Haar missie? Mensen doen dromen. In haar boeken ‘DIY Magic’ en ‘Generation Hex’ neemt ze haar lezers mee in een wereld vol magie. En ook tijdens de NINA Masterclass geeft ze jouw creativiteit een boost, met leuke tips om je eigen DIY-deco voor een bubbeltuinfeest te knutselen. Dat alles inclusief glitters, zomerse kleuren en de eindeloze mogelijkheden die de Cricut-snijmachines bieden. Laat je inspireren op haar persoonlijke feed, via @elfisodyssey.

@atlj.v

Elfi duikt in de wondere wereld van Cricut met Vera aan haar zijde. Vera is de enthousiaste ‘V’ achter atlj.V, het Experience Center waar je ondergedompeld wordt in de wondere wereld van Cricut. Atlj.V is dé go-to voor persoonlijk advies over de aankoop en het gebruik van de Cricut-snijmachines, warmtepersen, accessoires, materialen en software. Vera geeft (vanuit haar eigen ruime ervaring met het merk) ook online en offline Cricut-workshops voor starters en gevorderden, en zit boordevol creatieve ideeën. Neem een kijkje op @atlj.v.

Cricut maakt creatief zijn gemakkelijker dan ooit

Cricut is in Amerika al jaren favoriet bij creatievelingen om hun ideeën tot leven te wekken, en ook in België worden steeds meer mensen fan van de slimme snijmachines, ook wel plotters genoemd. Hoe het werkt? Simpel. Via de Cricut-app, die je kan downloaden via de App Store of Google Play Store, maak of upload je een design naar keuze. Daarbij kies je het materiaal dat je wil gebruiken: van textiel tot papier. Done! De plotter tekent, schrijft, vouwt of graveert jouw werkje. Voor elke toepassing heeft Cricut verschillende machinetypes. Bovendien is de software volledig gratis, met een enorm aanbod aan ontwerpen en afbeeldingen. Krijg je er niet genoeg van? Neem dan een abonnement op de Cricut Access en laat je creativiteit ongelimiteerd de vrije loop. Zin om zelf aan de slag te gaan? Laat je inspireren op https://www.start2cricut.com/nl-be.

Download de Cricut-app, maak of upload je design en de slimme snijmachine doet de rest!
De Cricut Maker verwerkt stoffen, leer, papier en hout met moeiteloze precisie. Het toestel snijdt patronen met een paar klikken en maakt creativiteit toegankelijker dan ooit, zowel voor professionals als voor doe-het-zelvers. Ontzettend nauwkeurig, snel en intelligent verwerkt het toestel ruim 300 verschillende materialen. Je kan ermee snijden, vouwen, markeren en zelfs graveren. En het oog wil ook wat: het toestel is beschikbaar in rosé- en champagnekleur.

De Cricut Joy is de nieuwste telg in de Cricut-familie. De compacte, draagbare krachtpatser werd vorig jaar gelanceerd. In een mum van tijd werkt de Cricut Joy kleinere projecten af, de perfecte metgezel voor dagelijks gebruik. Ondanks zijn compacte afmetingen kan de Cricut Joy meer dan 50 materialen snijden tot een lengte van 6 meter.