Deze website wordt u aangeboden door hln.be/nina/

Welkom

Om het leven wat extra kleur te geven, inspireren we je tijdens de NINA Masterclass graag met de leukste topics: van lifestyle en DIY-deco tot een gezonde levensstijl en tips om je goed in je vel te voelen. 
Tijdens een live sessie reikt een NINA-expert je handige tools aan, soms vergezeld door een ervaringsdeskundige. Zo haal je alles uit het leven en word je de beste versie van jezelf! Kijk mee via Instagram op het kanaal van NINA (@nina_hln) of op dit platform en noteer deze data alvast met stip in je agenda. 

Op 10 mei creëert creatieve duizendpoot Elfi De Bruyn de leukste DIY-deco voor een zomers tuinfeest, met de slimme snijmachines van Cricut. Denk: zoete pastelkleuren, tropische vibes en vooral heel veel fun! 

Op 20 mei gaat diëtiste en NINA-expert Sanne Mouha in gesprek met WW en haar kersverse ambassadrice, Evy Gruyaert. Om de juiste balans tussen beweging, voeding en mindset terug te vinden, lichten ze drie concrete tips toe, die je energie geven om de zomer met een kickstart te beginnen!

Word de beste versie van jezelf, met WW & Evy Gruyaert

HERBEKIJK HEM NU

DIY-deco voor jouw (bubbel) tuinfeest

HERBEKIJK HEM NU