Instagram @compliment.vitamins - @twinforest.co
Volledig scherm
PREMIUM
© Instagram @compliment.vitamins - @twinforest.co

Marie test 3 supplementkuren: “Zelfs de meest treurige plukjes haar transformeren in weelderige lokken”

Supplementen om de kwaliteit van je huid, haar en nagels te verbeteren zijn een booming business. Zelfs ‘The Bachelor’ Fabrizio Tzinaridis verkoopt er. Maar werkt dat ook echt, elke dag een pilletje om er mooier en gezonder uit te zien? Redactrice Marie test drie kuren uit. “Hoewel ik dit product niet lang getest heb, begrijp ik de hype.” Onderzoeksarts Jetske Ultee geeft haar ongezouten mening over elk supplement en licht toe of zulke pillen nut hebben. 

 1. “Iedereen draagt jurkjes, maar míjn benen staan vol rode bultjes.” Amber heeft zonneallergie. Dermatoloog geeft tips
  PREMIUM

  “Iedereen draagt jurkjes, maar míjn benen staan vol rode bultjes.” Amber heeft zonnealler­gie. Dermato­loog geeft tips

  “Zodra de zon schijnt, doemen er op mijn huid honderden onsmakelijke kleine bultjes op.” Amber (24) worstelt met een zonneallergie. Wanneer iedereen geniet van terrasjes, tripjes of zonnebaden in het licht, moet zij in de schaduw schuilen. Eén op de tien vrouwen heeft dezelfde pech, dat is drie keer meer dan mannen. Dermatoloog Griet Voet legt uit dat een zonneallergie gelukkig niet onoverkomelijk is. “Je moet langzaamaan je huid laten wennen aan de zon.”
 2. Vaarwel okselvij­vers: mo­de-ex­pert Sarah vertelt in welke stoffen je het minst zweet

  Vaarwel okselvij­vers: mo­de-ex­pert Sarah vertelt in welke stoffen je het minst zweet

  Het is hartje zomer: de afgelopen weken klommen de temperaturen geregeld vlotjes richting dertig graden Celcius, en het ziet er niet naar uit dat het kwik snel weer drastisch zal dalen. Heerlijk terrasjesweer, dus. Maar ook: de temperaturen waarin sommigen zich te pletter zweten. Gelukkig is er de expertise van stylist Sarah Roelstraete. Zij legt uit welke outfits, materialen en kleuren je best draagt om okselvijvers te vermijden of te verbergen.
 3. Jaz en Dean zijn schaamteloze ‘handdoekleggers’ op hotel. “Als je het niet doet, moet je op de grond zitten”

  Jaz en Dean zijn schaamtelo­ze ‘handdoek­leg­gers’ op hotel. “Als je het niet doet, moet je op de grond zitten”

  Het hoogseizoen van de luie zwembadvakanties is aangebroken. En wie in een hotel logeert, is bekend met het fenomeen van de zogenaamde ‘handdoekleggers’. Ook Jaz (18) en Dean (27) staan bij het opkomen van de zon al met hun handdoek in de aanslag om de beste ligstoel te ‘reserveren’. “De ‘luxeplaatsen’ onder de parasol zijn instant weg. Dat geeft toch wat stress.” Maar soms zijn hun inspanningen tevergeefs: enkele hotels treden er ondertussen tegen op.
 1. Nora Gharib (28) over haar (on)gezonde gewoontes: “De enige groenten die ik eet, liggen op mijn diepvriespizza”
  PREMIUM

  Nora Gharib (28) over haar (on)gezonde gewoontes: “De enige groenten die ik eet, liggen op mijn diep­vriespiz­za”

  “Zelfs als mijn benzinetank op nul staat, stress ik niet. En wat dan nog als we stilvallen? Dan gaan we aan de kant staan en worden we weggetakeld.” Actrice Nora Gharib (28) heeft — letterlijk — een nuchtere kijk op het leven. Nadat ze faam maakte met ‘K3 zoekt K3' en een rol in ‘Patser’ kreeg, presenteerde ze ‘Blind gesprongen’, waar vijf Vlamingen een carrièreswitch maken. Zij vertelt ons over haar gezonde gewoontes: een minimum aan sport en stress, een maximum aan sushi en bidden. “Ik probeer gewoon een goed mens te zijn.”
 2. Het kon niet gek genoeg op WECANDANCE. Kijk mee naar de meest geslaagde looks van afgelopen weekend

  Het kon niet gek genoeg op WECANDANCE. Kijk mee naar de meest geslaagde looks van afgelopen weekend

  Afgelopen weekend werd er met de tenen in het zand massaal gedanst op het eerste weekend van elektronisch muziekfestival WECANDANCE in Zeebrugge. En het waren dit jaar lang niet alleen de vrouwen die in hun meest modieuze looks op het toneel verschenen — ook mannen haalden alles uit de kast. Benieuwd welke door onze moderedacteur voorspelde trends er gespot werden? Dit waren 25 opvallende outfits.
 3. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.
 4. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.