Exclusief voor abonnees

Marianne (71): "Zijn kinderen willen me maar niet zien als een serieuze opvolger van hun moeder"

Corine Koole interviewt over de raadselen van passie en affectie

Photo News
Hoewel ze al vele jaren gelukkig samen zijn, blijft de overleden vrouw van haar partner een dominante rol spelen. Van zijn ­kinderen kan Marianne (71) dat nog ­enigszins begrijpen, maar niet van hem.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Eddy Utens

  Mijn echtgenote is 22 jaar overleden en weet wat je meemaakt meisje, toen mij hetzelfde overkwam heb ik mijn kinderen voor de keus gezet, .......... denk nu wat je wil

 • Jef Lois

  Beste vrouw wat wil je dat ze dat daan maar moeten vergeten voor u, jij bent hun moeder niet zal je ook nooit zijn als je je best doen mss een vriendin van hun vader. Wat wil jij eigenlijk je bent een buite staander en zal dat blijven.

 • wim rooyakkers

  Ze heeft zeker geen vette bankrekening?

 • ORBAN LUC

  ah wat wil je ,ieder zijn leven, eens je niet meer nodig hebben is beter dat je weg blijf . dus doen zo me moeder zeide : moet maar achter de mensen kijken die met me willen koffie drinken en de dag willen door brengen en de rest..... niet belangrijk rustig aan doen en genieten van de oude dag betekend dat ze geen respect hebben voor u of voor je iets om geven een wijze vrouw me moeder