Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Luister jij graag naar dít type muziek? Dan ben je waarschijnlijk nogal angstig in relaties

Zet een fan van Harry Styles en een fan van Snoop Dogg naast elkaar en je ziet waarschijnlijk twee compleet verschillende types. Het valt niet te ontkennen dat je muzieksmaak iets zegt over de persoon die je bent. Maar een nieuwe studie bracht aan het licht dat je favoriete nummers ook iets onthullen over hoe jij in de liefde bent.

 1. Wat is jouw ultieme masturbatietip? 40 Vlamingen verklappen: “De vibrator ‘Jouvence’ is next level”

  Wat is jouw ultieme masturba­tie­tip? 40 Vlamingen verklappen: “De vibrator ‘Jouvence’ is next level”

  Wat is jouw ultieme masturbatietip? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 37.000 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Gebruik de Satisfyer én een gewone vibrator. Laat jezelf een paar keer bijna tot een hoogtepunt komen en ervaar dan de volledige climax.”
 2. Jonas is 41 en heeft nog nooit een relatie gehad. “Ik zit nochtans op Tinder sinds de app bestaat”
  PREMIUM

  Jonas is 41 en heeft nog nooit een relatie gehad. “Ik zit nochtans op Tinder sinds de app bestaat”

  Jonas is een veertiger op zoek naar een serieuze relatie. Dat blijkt echter niet zo makkelijk met een lichte vorm van autisme én als je nog nooit een eerste kus, laat staan een relatie, hebt gehad. Hij durft ook amper met een vrouw in gesprek te gaan. “Hoe leg je dat uit op een eerste date? Wat zal ze wel niet van me denken?” Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft advies voor wanhopige laatbloeiers.
 1. Kiespijn, stress of darmproblemen? Je voeten beter verzorgen kan helpen. Experts: “Was ze níét met zeep”
  PREMIUM

  Kiespijn, stress of darmproble­men? Je voeten beter verzorgen kan helpen. Experts: “Was ze níét met zeep”

  Pijn aan je hoofd, rug of darmen? Artsen denken er zelden aan, maar je voeten kunnen de oplossing of oorzaak zijn, zeggen voetexperten. Twee van hen delen de beste massagetechniek en wat je nog moet weten voor gezonde stappers: hoe je eelt voorkomt, waarom je schoenmaat misschien fout is en hoe je koude of zweterige voeten verhelpt. “Het kan zelfs bij de genezing van een burn-out helpen.”