Getty Images/Westend61
Volledig scherm
© Getty Images/Westend61

Lijf in zomermodus: 13 must-haves voor je toilettas als je veel reist, terrasjes doet of zonnebaadt

Laat de zon in je hart. Beter nog: laat ze in je toilettas. Want ’s zomers snakken je huid, haar en de rest van je lichaam naar de juiste producten. Of je nu van plan bent om veel te reizen, veel terrasjes te doen of veel te zonnebaden: met deze dertien beauty-items in je bezit blijf je fris de komende weken.

 1. Werkt een natuurlijke deodorant van 7 euro even goed als eentje van 35 euro? Beautyredactrice Sophie test er vijftien. “Ai, mijn zweetklieren winnen de strijd”
  PREMIUM

  Werkt een natuurlij­ke deodorant van 7 euro even goed als eentje van 35 euro? Beautyre­dac­tri­ce Sophie test er vijftien. “Ai, mijn zweetklie­ren winnen de strijd”

  Elke maand gaat beautyredactrice Sophie op zoek naar het beste product in zijn categorie. Deze maand? Natuurlijke deo’s. Die zijn sinds het voorbije jaar talrijk in het deoschap aanwezig. Maar ze mogen dan wel lief zijn voor de natuur en je lijf, ze zijn dat vaak minder voor het reukorgaan van de mensen naast je op de bus. Beautyredactrice Sophie test er vijftien, op zoek naar de beste. Is dat de goedkope deodorant van 7 euro? Of moet je 35 euro over hebben voor geurvrije oksels? “Op een doorsnee werkdag wil ik niet meteen naar een wandelende sauna ruiken.”
 2. Voorproefje van NINA met sterrenchefs Gert De Mangeleer en Dokkoon Kapueak: “Ik werk enkel nog met vrouwen in de keuken”

  Voorproef­je van NINA met sterren­chefs Gert De Mangeleer en Dokkoon Kapueak: “Ik werk enkel nog met vrouwen in de keuken”

  “Soms moet ik me in de arm knijpen om zeker te zijn dat ik niet droom.” Dokkoon Kapueak (38) mag zich vandaag sterrenchef noemen van het Thaise toprestaurant Boo Raan in Knokke. In NINA gaat ze dit weekend in gesprek met topchef Gert De Mangeleer (44), die op zijn beurt grote dromen heeft en binnenkort niet één maar twee zaken opent in Antwerpen. “Tijdens de pandemie was ik wél graag single geweest.”