Getty
Volledig scherm
© Getty

Lichaamstaal liegt nooit: zo weet je of iemand je leuk vindt

Je bent op eerste date of praat met iemand die je stiekem wel ziet zitten. De gedachte spookt waarschijnlijk door je hoofd: hebben ze een oogje op jou of toch niet? Er is een manier om het te weten te komen zonder dat je er woorden aan vuil moet maken. 

0 reacties

 1. Duik het weekend in met ‘Thuis’-actrice Leah Thys (en lees morgen haar interview in NINA)
  Play

  Duik het weekend in met ‘Thuis’-actrice Leah Thys (en lees morgen haar interview in NINA)

  Chardonnay of champagne? Geen moeilijke vraag voor Leah Thys. “Champagne!”, antwoordt ze volmondig. Of ze dat glaasje liever thuis drinkt, of in haar vakantiehuis aan de Franse Opaalkust? Daar heeft ze het wat moeilijker mee. De ‘Thuis’-actrice vertelt morgen in NINA meer over die speciale plek aan de kust. Een plek waar ook Jos De Man, haar echtgenoot die ze een jaar geleden verloor, zich volledig thuis voelde. Maar voor nu beantwoordt ze eerst enkele dilemma’s.
 2. Actrice Nora Gharib was ooit schoonheidsspecialiste: dit zijn haar 4 favoriete beautylooks (en zo creëer je ze)

  Actrice Nora Gharib was ooit schoon­heids­spe­ci­a­lis­te: dit zijn haar 4 favoriete beauty­looks (en zo creëer je ze)

  Actrice en Tv-presentatrice Nora Gharib (28) siert dit weekend op de cover van NINA. Ze praat voluit over haar leven na de scheiding en haar plannen voor de toekomst. Voor ze het grote scherm veroverde, startte ze haar carrière als schoonheidsspecialiste. Dat ze nog altijd de kneepjes van het vak kent, toont ze met haar vier favoriete beautylooks. En ook de cover look staat erbij. “Make-up hoeft niet moeilijk te zijn.”