Laura Tesoro
Volledig scherm
PREMIUM
Laura Tesoro © Greetje Van Buggenhout

Laura Tesoro is ambassadeur van Rode Neuzen Dag: “Speciaal? Zo zie ik mezelf niet. Ik probeer constant iedereen te overtuigen van mijn kunnen”

Laura Tesoro werd bekend dankzij The Voice, vertegenwoordigde ons land op het Eurovisiesongfestival en is nu ambassadeur van Rode Neuzen Dag. Op bepaalde vlakken in haar leven is ze precies waar ze wil zijn, maar er is nog plek voor grote dromen. En die laat ze niet tegenwerken door de negatieve invloeden die ze krijgt via sociale media. “Ik geef negatieve opmerkingen dikwijls een ‘like’ om te laten zien dat ik ze gelezen heb. Ze blijven mij bij, maar ik probeer er tegelijk ook uit te leren.”

  1. RODE NEUZEN INTERVIEW. Laura Tesoro heeft veel steun aan zanglerares Oljana: “Ik duwde mezelf over mijn limieten. Ze zei: voor wíe in godsnaam?”
    PREMIUM
    Showbizz

    RODE NEUZEN INTERVIEW. Laura Tesoro heeft veel steun aan zanglera­res Oljana: “Ik duwde mezelf over mijn limieten. Ze zei: voor wíe in godsnaam?”

    Oljana Weyler (39) is méér dan de zangcoach van Laura Tesoro (25). “Ook wel coach zonder het voorzetsel zang-, inmiddels.” En dat ontstond toen Laura even op drift sloeg toen ze op haar achttiende voor de derde keer zakte voor het toelatingsexamen voor het conservatorium. “Soms moet je op weg naar de top ook eens terugkijken hoe vér je al bent.” Een gesprek over niet willen opgeven, steun vinden bij elkaar en je limieten kennen.