Links: foto ter illustratie. Rechts: seksuoloog Wim Slabbinck.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: foto ter illustratie. Rechts: seksuoloog Wim Slabbinck. © Getty Images / VTM

Lars (36) ontdekt dat zijn vrouw met ander koppel in bed dook. “Nu wil ze een open relatie. Ik zit in zak en as”

Lars’ (36) vrouw Iny (34) trekt steeds vaker op met een bevriend koppel. “Wat ik niet wist, was dat die twee ‘de vrije liefde’ vieren: alles kan, alles mag.” Iny biecht op dat ze al sliep met het koppel en smeekt Lars om ook hun relatie te openen. Hij ziet dat écht niet zitten. “Maar tussen haar en mij is er nu geen affectie meer.” Wat doe je als je partner plots een andere relatievorm wil? Seksuoloog Wim Slabbinck geeft advies.

 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Twintigers Axelle en Jonas gingen al na 3 weken samenwonen. “We zitten absoluut op een roze wolk”

  Twintigers Axelle en Jonas gingen al na 3 weken samenwonen. “We zitten absoluut op een roze wolk”

  Op de dansvloer had Axelle (27) nooit oog voor de dj, maar dat veranderde toen een vriendin voor haar een verzoeknummer ging aanvragen. Weken draaide Jonas (28) datzelfde liedje en werd er vanop afstand geflirt, tot hij haar daags na valentijn verraste op de dansvloer. “De ochtend nadat ik voor de tweede keer bij Axelle was blijven slapen, lag er al een sleutel voor mij op tafel.”
 1. Erwins vrouw wil later scheiden. “Maar pas als de kinderen ouder zijn.” Relatietherapeut Wim geeft advies
  PREMIUM

  Erwins vrouw wil later scheiden. “Maar pas als de kinderen ouder zijn.” Relatiethe­ra­peut Wim geeft advies

  Erwins (49) vrouw Marjolein (48) wil scheiden, maar pas als de kinderen volwassen zijn. Intussen leven ze al jaren als vrienden onder één dak. Zich verzetten tegen de beslissing van zijn vrouw, doet Erwin niet meer. Hij worstelt vooral met toekomstvragen. “Kan ik nu al uitkijken naar een nieuwe partner?”, vraagt hij zich af. Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft Erwin raad.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 3. ‘Nepo babies’ raken via hun rijke, succesvolle ouders aan de top, ook bij ons. Wat als je die connecties niet hebt?
  PREMIUM

  ‘Nepo babies’ raken via hun rijke, succesvol­le ouders aan de top, ook bij ons. Wat als je die connecties niet hebt?

  Vaderlief is Johnny Depp, maar toch ontkent Lily-Rose dat de roem van haar papa haar carrière zou geboost hebben. Het internet ontmaskert steeds meer zulke ‘nepo babies’. Een cultuursocioloog legt uit waarom succesvolle ouders (nog) succesvolle(re) kinderen voortbrengen en of je überhaupt zónder duwtje van je familie de sociale ladder kan beklimmen. “Er is ook in België een elite waarbij mensen generatie op generatie rijk blijven.”