Ga naar de mobiele website
^ Top

Laat je borsten spreken met een tijdelijke tatoeage

Credit: Tatatoos.com
Credit: Tatatoos.com
Als het van de vrouwelijke uitvinders van de 'Ta-Ta-Toos' afhangt, dan lopen we binnenkort allemaal rond met een boodschap op onze borsten. Zij verkopen namelijk tijdelijke tatoeages met niet mis te verstane slogans. Wij hopen alvast dat dit géén trend wordt.

Want hoewel de tatoeages maar vijf tot zeven dagen op je borsten blijven staan, laten opschriften zoals 'Kiss me', 'Bite me' en 'Spank me' weinig aan de verbeelding over.

Voor wie het wat braver mag, zijn er ook 'gewone' slogans. Zo kan je je geliefde voor zijn verjaardag verrassen met 'Happy Birthday', zijn promotie vieren met 'Let's celebrate' of zelfs je zwangerschap aankondigen met 'Guess what? I'm pregnant'. Maar of hij daar ook blij mee zal zijn, valt te betwijfelen.

Want hoe je het ook draait of keert: tatoeages op je borsten zijn wel erg goedkoop. Toch zijn de makers ervan overtuigd dat het zal scoren. "De Ta-Ta-Toos kunnen speciale gevoelens uitdrukken, die we met woorden niet kunnen formuleren", staat te lezen op hun website.

Voorlopig moeten we echter niet vrezen dat de 'Ta-Ta-Toos' ook in ons straatbeeld zullen verschijnen, want ze zijn enkel verkrijgbaar (voor 10 dollar per tattoo) in de Verenigde Staten en in Canada. Oef! (lbs)

Credit: Tatatoos.com
Credit: Tatatoos.com


Meld een bug