Disneyland Paris
Volledig scherm
© Disneyland Paris

Koppels die 25.000 euro betalen om in Disneyland te trouwen, krijgen er nu een met kristallen bezette koets bij

Sinds 2017 kunnen koppels elkaar hun jawoord geven in de feeërieke setting van Disneyland Paris. Maar wat is een sprookjeshuwelijk zonder koets? Het Franse park heeft er nu eentje ontworpen die meteen doet denken aan het rijtuig van Assepoester. Inclusief bladgoud en Swarovski-kristallen. Zo kunnen bruidsparen als een echte prins en prinses trouwen.

 1. Disney versus Disney: kleindochter Abigail klaagt eigen pretparken aan. “Dit is niét de gelukkigste plek ter wereld”
  PREMIUM
  Showbizz

  Disney versus Disney: kleindoch­ter Abigail klaagt eigen pretparken aan. “Dit is niét de gelukkig­ste plek ter wereld”

  De lastige luis in de pels van de Muis: zo mag men Abigail Disney (62) gerust omschrijven. Als kleindochter van Roy - samen met zijn broer Walt in 1923 medeoprichter van het bedrijf - laat de documentairemaakster geen mogelijkheid onbenut om de entertainmentgigant en dan vooral de pretparkdivisie tegen de schenen te schoppen. De toestand achter de schermen is dan ook allerminst een sprookje. “We werken voltijds, maar blijven nog altijd onder de armoededrempel hangen.”
 1. Wat zou het seksleven van de Vlaming verbeteren? 40 opvallende reacties. “Ik wil naar een parenclub gaan”

  Wat zou het seksleven van de Vlaming verbeteren? 40 opvallende reacties. “Ik wil naar een parenclub gaan”

  Wat zou jouw seksuele relatie (nog) beter maken? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 23.500 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties binnen: wij verzamelen de meest opvallende en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit. “Ik zou willen dat we elkaar opgeilden met foto’s en sms’jes, in plaats van kids talk of elkaar boodschappenlijstjes sturen.”