Links: koningin Mathilde. Rechts: Ann Lemmens en Hélène Van Herck.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: koningin Mathilde. Rechts: Ann Lemmens en Hélène Van Herck. © Photo News / Steven Richardson

Koningin Mathilde is 50: zo blijf je sexy, spontaan en zelfzeker op die leeftijd. “Draag géén verhullende outfits”

Koningin Mathilde viert vandaag, 20 januari, haar vijftigste verjaardag. Ja hoor, de leeftijd van de menopauze, vergeetachtigheid, het lege nest en lagere libido. Of niet? Experts Ann Lemmens en Hélène Van Herck stellen dat de midlife-leeftijd niet met een crisis, maar een heerlijke kick komt. Zo ervaar je dat ook. “Geen zin in seks? Misschien moet je dít eens doen om het kot opnieuw in brand te steken.”

 1. “Het is voor mij heel belangrijk om een afgeschermd privéleven te hebben”: koningin Mathilde viert vrijdag 50ste verjaardag
  PREMIUM
  Royalty

  “Het is voor mij heel belangrijk om een afge­schermd privéleven te hebben”: koningin Mathilde viert vrijdag 50ste verjaardag

  Koningin Mathilde wordt vrijdag 50. ‘VTM NIEUWS’ mocht haar het afgelopen jaar exclusief volgen en zendt op de dag van haar verjaardag een groot interview met haar uit. Het is voor het eerst dat ze zo uitgebreid en openhartig praat op tv. Mathilde legt uit waarom ze haar privéleven en dat van haar kinderen afschermt, hoe ze ontsnapt aan haar drukke leven aan het hof en ze benadrukt het belang van mentale gezondheid. “Of de koning en ik ons soms minder goed voelen? We blijven mensen met gevoelens.”
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 3. Dirks (50) seksleven lijdt onder zijn ene afknapper. “Ik vind grote schaamlippen lastiger dan een imperfect gebit”
  PREMIUM

  Dirks (50) seksleven lijdt onder zijn ene afknapper. “Ik vind grote schaamlip­pen lastiger dan een imperfect gebit”

  Dirk (50) kan moeilijk intiem zijn met een vrouw als zij niet beschikt over de ‘perfecte’ vulva: kleine schaamlippen en géén verkleuring, alsjeblieft. “Anders mis ik overgave in bed. En zo lopen, tot mijn spijt, mijn relaties stuk.” Hij wil zich die onrealistische eisen afleren. Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft advies en vertelt hoe je van seks geniet zónder storende gedachten over je partners uiterlijk.