Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Koffieverslaafd? Zo lukt het wél om te minderen

Eerlijk? Ook wij drinken al eens graag een kopje koffie, maar wetenschappers lijken het maar niet eens te worden of het warme drankje gezond is of niet. Als je het gevoel hebt dat je écht niet wakker geraakt zonder dat eerste shot cafeïne is het misschien toch tijd om te stoppen.

8 reacties

 • Peggy Vandevelde

  4 jaar geleden
  Na 30 jaar....stop ik niet met koffie drinken hoor. En ja, ik ben niet aan te spreken 's morgens vooraleer ik 2 grote tassen binnen heb. Maar ik drink geen druppel alcohol. Dus, mag ne mens nog iets hebben om van te genieten. En trouwens, stel je voor...geen koffie meer...waauw, daar zullen veel trendproducenten van alle soort koffieapparaten onder leiden. Geef me nog een tas zie !
 • Fred Fraise

  4 jaar geleden
  en waarom zou je moeten minderen? koffie is helemaal niet ongezond als je er geen suiker, room en een berg andere smaakstoffen bij doet die er volgens de starbucksen van deze wereld blijkbaar in zouden moeten zitten.
 • Ed Toer

  4 jaar geleden
  Wat is er lekkerder dan koffie liefst zwart en geen suiker
 • Gudo Courtois

  4 jaar geleden
  Ik doe waar ik zin in heb, ik hou me aan de wet, maar voor de rest laat ik me niet leiden door die onzin, zoals ook de week van.. de dag van...
 • Theo Schuermans

  4 jaar geleden
  Moeten ze hun nu echt met alles bemoeien, laat de mensen met rust. Als we koffie willen drinken dan doen we dat, punt uit.