Kylie Swim at Instagram
Volledig scherm
Kylie Swim at Instagram © Instagram

Kleurrijk, sexy én met aandacht voor alle lichamen. Kylie Jenner lanceert eigen swimwear collectie

Dat Kylie Jenner (24) een duidelijk ondernemersinzicht heeft, daar bestaat geen twijfel over. De jongste van de Kardashian-clan bouwde de afgelopen jaren een miljardenimperium uit met haar cosmeticalijn Kylie Cosmetics. Vandaag doet ze daar nog een schepje bovenop met de lancering van haar eerste badpakkencollectie: Kylie Swim. 

  1. Hoe de terugkeer van Saturnus elke 28 jaar jouw leven (en dat van Adele) beïnvloedt. “Je maakt het jezelf heel moeilijk als je je verzet”

    Hoe de terugkeer van Saturnus elke 28 jaar jouw leven (en dat van Adele) beïnvloedt. “Je maakt het jezelf heel moeilijk als je je verzet”

    Zangeres Adele (33) liet heel wat wenkbrauwen fronsen toen ze afgelopen week verwees naar de ‘terugkeer van Saturnus’. Het fenomeen maakte van haar een absolute miserabele puinhoop, zegt ze, maar ze leerde er heel veel van. Wat is dat precies, die terugkeer van Saturnus? En hoe beïnvloedt het jouw leven, als je er net als Adele in gelooft? Astrologe Nele Costers geeft uitleg. “Saturnus is de planeet van volwassen worden. Maar ze noemen hem ook ‘the lord of karma’.”
  1. OPROEP. Had jij ooit waanzinnige seks waar je anoniem over wilt vertellen?

    OPROEP. Had jij ooit waanzinni­ge seks waar je anoniem over wilt vertellen?

    Het thema ‘seks’ is er eentje dat over menig tongen rolt. Maar ook eentje waar we maar al te graag over lezen. Daarom gaat Nina wekelijks op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. En dat op alle vlakken, want elke superseks is anders. Wil jij graag jouw beste sekservaring delen en vertellen waar je stiekem vaker aan terugdenkt dan je zou willen toegeven? We horen het maar al te graag. En oh, je blijft volledig anoniem.