Boudoir by Tine / Hilde Eyckmans Fotografie
Volledig scherm
© Boudoir by Tine / Hilde Eyckmans Fotografie

“Klaarkomen tijdens telewerken geeft me een concentratieboost.” 30 Vlamingen over hun doordeweekse seks

Wat vind jij fijn aan je gewone, doordeweekse seks? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 31.000 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “De werkdag erna voelt een tikkeltje anders. Dan ben ik echt in een gelukkigere mood.”

  1. Wat zou het seksleven van de Vlaming verbeteren? 40 opvallende reacties. “Ik wil naar een parenclub gaan”

    Wat zou het seksleven van de Vlaming verbeteren? 40 opvallende reacties. “Ik wil naar een parenclub gaan”

    Wat zou jouw seksuele relatie (nog) beter maken? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 23.500 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties binnen: wij verzamelen de meest opvallende en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit. “Ik zou willen dat we elkaar opgeilden met foto’s en sms’jes, in plaats van kids talk of elkaar boodschappenlijstjes sturen.”
  2. Ook mannen bezwijken nu voor de parels. Mode-expert: “Bij jonge generaties hebben ze een nieuw imago”

    Ook mannen bezwijken nu voor de parels. Mo­de-ex­pert: “Bij jonge generaties hebben ze een nieuw imago”

    Gespot op de rode loper: acteur Aaron Blommaert, journalist en presentator Riadh Bahri én sportanker Aster Nzeyiama. Alle drie droegen ze een knappe outfit mét parels om de hals. Parels lijken nu geliefder dan ooit. Waarom grijpen zelfs mannen terug naar het omajuweel bij uitstek? Mode-expert David Devriendt verklaart de nieuwe appeal. “Het zit er al tien jaar aan te komen.”