Charlotte Leysen.
Volledig scherm
PREMIUM
Charlotte Leysen. © Maarten De Bouw

Ketnet-gezicht Charlotte Leysen schrijft een brief aan haar oude crush: “Tot vandaag vraag ik me af: wat als, Greg?”

Wanneer Ketnet-presentatrice Charlotte Leysen (34) zeventien en op reis is, wordt ze smoorverliefd op knappe schipper Greg in Kroatië: een blonde god die lang met haar flirt, en haar hormonen door haar lijf doet gieren. Maar wanneer Charlotte haar gevoelens kenbaar wil maken, loopt het mis. Vandaag schrijft ze Greg een openhartige brief. “Je maakte me nat met een waterpistool, remember? Al dat plagen was liefde vragen, toch?”

 1. Acteur Ben Segers schrijft een brief aan zijn eerste vlam. “Ik was op slag weg van je, ik zal dat nooit vergeten”
  PREMIUM

  Acteur Ben Segers schrijft een brief aan zijn eerste vlam. “Ik was op slag weg van je, ik zal dat nooit vergeten”

  In de Zwitserse bergen raakte acteur Ben Segers (48) ooit betoverd door een meisje met blonde krulletjes, Myrtha. In een brief naar haar vertelt hij hoe hij zich toen voelde. “Ik was er zo van aangedaan, dat ik tijdens die vakantieweek verliefder en verliefder werd.” Na die ene vakantie keerde hij diezelfde zomer speciaal terug, om haar weer te zien. Was het wederzijds?
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 1. “Onze borsten zullen nooit meer dezelfde zijn.” 3 ‘gewone’ vrouwen ontwerpen nieuw lintje voor Pink Ribbon

  “Onze borsten zullen nooit meer dezelfde zijn.” 3 ‘gewone’ vrouwen ontwerpen nieuw lintje voor Pink Ribbon

  Het iconische roze lintje van Pink Ribbon is al jaren een teken van solidariteit met alle vrouwen die strijden tegen borstkanker. Dat lintje zit weer in een heel nieuw jasje, bedacht door Kim, Ann en Nathalie: zij kregen zelf ook de diagnose en moesten hun nieuwe borsten leren omarmen. Het is die zoektocht die hun bijzondere ontwerp inspireerde. “Het kost tijd om dat nieuwe lichaam te accepteren.”
 2. Presentatrice Ann Van Elsen (42) schrijft een brief aan haar eerste grote liefde. “Eén zin van jou en ik stond perplex”
  PREMIUM

  Presenta­tri­ce Ann Van Elsen (42) schrijft een brief aan haar eerste grote liefde. “Eén zin van jou en ik stond perplex”

  Het Zilvermeer in Mol: verder hoefde radiopresentatrice Ann Van Elsen als vijftienjarig meisje niet te reizen om een vakantielief te vinden. “Tot ik jou ontmoette, wist ik niet eens hoe verliefdheid voelde”, schrijft ze vandaag in een brief aan Guy, die na die vakantie ook haar eerste grote liefde tout court bleek. “Ik zag me al met je trouwen”, schrijft Ann, tot blijkt dat Guy ook met veelvuldig hartzeer komt.