NINA
Volledig scherm
© NINA

Kerstcoupe in een-twee-drie: kapper tipt 3 snelle feestkapsels met hoge wauw-factor

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft straks het mooiste feestkapsel van het land? Een eenvoudige vraag, want dankzij de nieuwe generatie slimme stylingtools is het antwoord gewoon: wij allemaal. Geen toverfee nodig, wél kapper Jochen Vanhoudt die enkele kerstkapsels op een rijtje zet die ook jij zonder moeite kan uitproberen. 

 1. Chille nacht: 4 beauty-insiders onthullen hun tips en favoriete producten voor mooie feesten (met of zonder make-up)
  PREMIUM

  Chille nacht: 4 beau­ty-insiders onthullen hun tips en favoriete producten voor mooie feesten (met of zonder make-up)

  December is traditioneel de maand waarin de kappers volgeboekt zitten en we naarstig op zoek zijn naar de mooiste feestmake-up. Maar niet in 2020. Dit jaar zien kerst en oudjaar er helemaal anders uit. En wij ook. Beauty-insiders Nanja Massy, Marie Wauters, Véronique Leysen en Marlien Echelpoels verklappen hoe zij het aanpakken. “Eén ding staat vast: ik ga voor knalrode lippen en glitters op de ogen. Zelfs al is het voor de rest in mijn kerstpyjama in de zetel.”
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.