rv
Volledig scherm
© rv

Kerstballen zijn passé: dit jaar hang je een getatoeëerde Kerstman, kroket of sexy mannentorso in je boom

Misschien had je hem al even staan, maar volgens de meesten is het vanaf vandaag, 6 december, ‘toegestaan’ om de kerstboom te zetten. Nog op zoek naar versiering? Laat de klassieke rode, gele en gouden ballen voor wat ze zijn: genoeg originele ornamenten te koop waarmee je pas echt de show steelt.

 1. INTERVIEW. James Cooke staat stil met de feestdagen: “Als er geen kindje komt, zal dat dan een gemis zijn?”
  PREMIUM

  INTERVIEW. James Cooke staat stil met de feestdagen: “Als er geen kindje komt, zal dat dan een gemis zijn?”

  Onder de kerstboom van James Cooke liggen véél cadeautjes, verklappen zus Fleur, man Dorian en mama Martine. “Hij gééft graag. Gelukkig kan hij het zich permitteren.” Familie is alles voor James, ontdekken we aan de feestdis bij de Cookes. Al voelt die familie voor James en Dorian misschien nog niet compleet. “Vier jaar geleden had Dorian een knop omgedraaid. ‘Liefje, ik wil morgen een kind’, zei hij.”
 2. “Al bij de eerste kerstlichtjes voel ik de stress opkomen.” Een kersthater en een kerstlover aan het woord
  PREMIUM

  “Al bij de eerste kerstlicht­jes voel ik de stress opkomen.” Een kersthater en een kerstlover aan het woord

  “Ons versierde huis zie je tot op een halve kilometer.” Mira (42) is verzot op de feestdagen: van overal komen mensen naar haar kersthuisje kijken dat zij en haar man al in augustus opbouwen. Maaike (47) heeft er niets mee: zij associeert kerst met veel 'moetjes’. “Wanneer mijn broer weer aan de lijn hangt om met aandrang de familiale kerstplannen te bespreken, wil ik ver weglopen.”
 3. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.