Exclusief voor abonnees

Kees (51): "Jij bent mijn extraatje, zei ze altijd. Maar dat wilde ik niet zijn"

Corine Koole interviewt over de raadselen van passie en affectie

unsplash
Hij wilde zijn vrouw voor haar in de steek laten, maar zij haar man niet voor hem. Toen Kees (51) haar duidelijk maakte dat hij méér wilde zijn dan zomaar een extraatje, was het over. En het was zo mooi begonnen.

“Na een potje tennissen stond ik wat te praten met iemand, toen ik plotseling een kneepje in mijn arm voelde. Ik keek op en zag de vrouw voorbijlopen die me een paar dagen eerder was opgevallen vanwege haar mooie billen. Ze glimlachte naar me en even later sprak ik haar aan en dronken we een kopje koffie. ‘Ik vind je heel bijzonder’, flapte ik er al snel een beetje onnozel uit. Natuurlijk noemde ik niet die billen, die strak en klein waren, een beetje zoals in de Victoria’s Secret-advertenties, dat zou een vreemde indruk hebben gemaakt.

“Bovendien was er meer aan de hand. Ze had ogen die zo groen waren dat het leek of ze me doorboorden. En nog belangrijker dan dat: ze begreep me toen ik vertelde dat ik was gestopt met mijn werk, om te ontsnappen aan de ratrace. Voor een lager loon wilde ik iets totaal anders gaan doen. Ze knikte en prees me, anders dan de meesten uit mijn eigen wereld. Ik zat daar, met die kop koffie, en van het ene op het andere moment veranderde ik in een jongen die voor het eerst inziet waar het in het leven echt om draait: om het delen van inzichten en sensaties.

Je hebt 24% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen



16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Josua Schalk

  Beste Kees, ik snap het maar te veel willen is nooit goed.

 • Merlijn Metatron

  ben wel 15 jaar single, ma ben liever single dan een vrouw hebben die vreemdgaat, bij mij is simple..................... vreemdgaan = koffers pakken en hopen dat die je koos ook een slaapplaats heeft voor je

 • benny vandersanden

  2 zielige figuren. Iemand bedriegen die hen totaal vertrouwdt verdient niet een beetje respect

 • Danny Debecker

  Wereldnieuws ..

 • Ludo thibos

  De mens is niet gemaakt om monogaam te zijn, ik wil ze de kost niet geven zowel vrouwen als mannen die er een 2de relatie op na houden. Enkel vrouwen weten het beter te verbergen. Thuis geen of te weinig boem boem, door werk, stress, kids... whatever, dan is een 2de relatie de oplossing. Je huis tuin,vrouw/man niet willen verlaten omdat je ze/hem graag ziet. Veel voorkomend. Dus.. Waarom niet, verliefdheid in het spel? Stoppen dan..