Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Kato trapt in de liefdesval van een Franse chef: “Tot de avond vrijden we als hongerige dieren”

Voor een zakelijke deal werkt Kato* (34) samen met de mysterieuze Antoine* (44), een Franse chef in België. Hun liefde voor tango brengt de twee dichter bij elkaar, letterlijk. Wekenlang gaat het puur om de dans: “Hij leidde, ik volgde. We trokken aan en stootten af, als jager en prooi.” Tot Antoine op een winteravond zijn principes lost en Kato verwent tot in de vroege uren, “in de zetel, tegen de keukenbar, op de trap.” Maar de Fransman verzwijgt nog één belangrijk detail, ontdekt Kato.

 1. Sheena (29) wordt verscheurd tussen twee oudere mannen. “Door Filips gulzige mond voelde ik me weer begeerd”
  PREMIUM

  Sheena (29) wordt verscheurd tussen twee oudere mannen. “Door Filips gulzige mond voelde ik me weer begeerd”

  Vijf jaar is Sheena* (29) samen met Mark* (49). Ze houdt van hem, dat weet ze zeker, maar hun seksleven zit onder het vriespunt. Filip* (57), een viriel “Jean-Claude Van Dammetype” ontmoet ze op een filmset. Hij geeft haar wel de aanrakingen waar ze naar hunkert. “Hij stapte bij me in de douche en betastte m’n naakte lichaam als was het iets goddelijks.” Sheena’s dubbelleven kwelt haar, maar ze weet wie ze echt wil: de man die voor haar op de knie belooft te gaan. Kan ze haar andere geliefde wel zo kwetsen?
 1. De getrouwde Tim beleeft romance met Venezolaanse sekswerker Yoselin. “Die avond moest ik voor het eerst niet betalen”
  PREMIUM

  De getrouwde Tim beleeft romance met Venezolaan­se sekswerker Yoselin. “Die avond moest ik voor het eerst niet betalen”

  Sporadisch blaast drukke, getrouwde zakenman Tim* (36) stiekem wat stoom af bij een ‘meisje van plezier’. Wanneer hij bij de Venezolaanse Yoselin* (27) langsgaat, is hun connectie meteen anders. “Minder zakelijk, warmer. We hielden de hele tijd oogcontact tijdens de seks.” Na een paar betaalde afspraakjes, persoonlijke sms’jes en een heerlijke date wordt Tim meer dan een klant. Tussen hem en Yoselin bloeit iets intens, iets bevrijdend. Maar wil Tim zijn huwelijk en gezin daarvoor opgeven? “Ze genoot altijd zo hard en zonder gêne. Dat zicht deed me de hele wereld vergeten.”
 2. Vergeetachtig of toch een geheugenstoornis? Experts lichten toe wanneer je alert moet zijn. “De signalen zijn subtiel”
  PREMIUM

  Vergeetach­tig of toch een geheugen­stoor­nis? Experts lichten toe wanneer je alert moet zijn. “De signalen zijn subtiel”

  Hoe ouder je wordt, hoe meer je vergeet, lijkt het wel. Vandaag is het ‘I Forgot Day’, dus vroegen we een psycholoog en neurowetenschapper welke soorten vergeetachtigheid onschuldig zijn en welke niet. En hoe je kan ingrijpen als je bepaalde alarmsignalen opmerkt bij jezelf of een ander. “Wees alert als je bijvoorbeeld halverwege je uitleg niet meer weet wat je aan het vertellen bent of ineens stopt zonder uitleg.”