Kato/ Eline Arth
Volledig scherm
© Kato/ Eline Arth

Kato dompelde zich onder in een sound bath: “Verrassend hoeveel effect geluid op je lichaam heeft”

“Voor het eerst in jaren hoor ik dat geruis in mijn linkeroor, het gevolg van een medische fout, niet.” Sound baths zijn een meditatievorm aan de hand van geluidsgolven. Het concept is in België nog zeldzaam, maar kent zijn oorsprong al zo’n 2000 jaar geleden in Tibet. Het doel van deze alternatieve heling? Je overgeven aan een ultiem gevoel van rust. Redactrice Kato laat zich onderdompelen om te ontdekken waarom The Kardashians en Gwyneth Paltrow fan zijn. “Elke schaal heeft een ander effect op je lichaam. Dat komt door de edelstenen en mineralen die erin zijn versmolten.”

  1. Stéphanie laat haar chakra’s healen. “In je sacraal chakra voel ik iets dat je niet aanvaardt. Ben je misschien zwanger?”

    Stéphanie laat haar chakra’s healen. “In je sacraal chakra voel ik iets dat je niet aanvaardt. Ben je misschien zwanger?”

    “Als je dokter telkens weer zegt dat ‘stress’ je vage klachten veroorzaakt, snap ik dat je op zoek gaat naar iets anders.” Chakra’s: volgens oosterse filosofieën hebben we ze allemaal en hebben ze een impact op onze fysieke gezondheid. Vaak last van keelpijn? Misschien schort er iets aan je keelchakra. Tegenwoordig kan je die energiepunten in je lichaam bij een energetisch therapeut laten ‘healen’. Redactrice Stéphanie ging met een open geest langs bij Anja van Heal to Grow en ontdekte welk chakra weleens de schuldige zou kunnen zijn voor al die blaasontstekingen die ze heeft.