Katja Retsi.
Volledig scherm
PREMIUM
Katja Retsi. © Kristof Ghyselinck

Katja Retsin schrijft een brief aan haar oude crush: "Elke avond hoopte ik vurig dat ik je terug zou zien”

Hij was een surfboy, zij een rebelse tiener. Presentatrice Katja Retsin (50) schrijft een brief aan haar zomerse ‘crush’, de Nederlander Ernst. “Elke avond dansten we in de discotheek. Er hing een heerlijke spanning rond.” Pas op de laatste avond raapt Ernst al zijn moed bijeen. “Jouw kus was de kers op de taart.”

0 reacties

 1. Gefrustreerd op vakantie met vrienden? Expert geeft tips om in deze 6 veelvoorkomende scenario’s ruzies te vermijden

  Gefrus­treerd op vakantie met vrienden? Expert geeft tips om in deze 6 veelvoorko­men­de scenario’s ruzies te vermijden

  Een vakantie met vrienden klinkt zalig, tot er troubles in paradise zijn. Misschien irriteer je je na een paar dagen aan de rommel in het appartement. Of misschien is jouw budget kleiner dan dat van je vrienden en zorgt dat telkens weer voor ruzie. Hoogleraar in de sociologie Beate Völker legt uit hoe je met zes veelvoorkomende ergernissen omgaat en frustraties vermijdt.
 2. Acteur Ben Segers schrijft een brief aan zijn eerste vlam. “Ik was op slag weg van je, ik zal dat nooit vergeten”
  PREMIUM

  Acteur Ben Segers schrijft een brief aan zijn eerste vlam. “Ik was op slag weg van je, ik zal dat nooit vergeten”

  In de Zwitserse bergen raakte acteur Ben Segers (48) ooit betoverd door een meisje met blonde krulletjes, Myrtha. In een brief naar haar vertelt hij hoe hij zich toen voelde. “Ik was er zo van aangedaan, dat ik tijdens die vakantieweek verliefder en verliefder werd.” Na die ene vakantie keerde hij diezelfde zomer speciaal terug, om haar weer te zien. Was het wederzijds?
 3. EXCLUSIEF. Elke Clijsters schrijft romantische brief aan oude liefde Todd Reid: “Toen sloeg de vonk echt over”
  PREMIUM

  EXCLUSIEF. Elke Clijsters schrijft romanti­sche brief aan oude liefde Todd Reid: “Toen sloeg de vonk echt over”

  Op haar zeventiende viel Elke Clijsters (37) voor de extreem getalenteerde Australische tennisser, Todd Reid. Twintig jaar later denkt ze soms nog aan hem. Want Todd overleed in 2018, hij was toen amper 34. Alles wat Elke hem nog een keer zou willen zeggen, schrijft ze voor ons neer in een brief. “Naast het veld vonden onze blikken elkaar steeds vaker. Spanning. Een klik. Ik viel niet meteen op je uiterlijk, dan wel op je charisma. Op wie je was.”