Kate of Meghan: welke royal zet aan tot shoppen

Photonews
Het Britse koningshuis regeert de jongste tijd het nieuws. Kate kreeg haar derde kindje en Meghan haalt zowat elke dag de voorpagina van alle kranten. De schoonzusjes mogen zichzelf heuse stijliconen noemen. Maar wie spant de kroon nu écht als het op beïnvloeding van de kleerkast van het gewone volk aankomt? 

eBay's jaarlijkse UK Retail Rapport neemt het koopgedrag van het Verenigd Koninkrijk onder de loep. Wat blijkt? Het is niet newbie Meghan Markle maar schoonzus Kate Middleton die nog steeds het meeste invloed heeft als het op modevlak aankomt. 

Van Ralph Lauren tot Givenchy, Meghan Markle, de hertogin van Sussex, weet wat mooi is en goed zit. Wat Meghan draagt, wordt gesmaakt en iedereen lijkt de ex-actrice tegenwoordig op een piëdestal te plaatsen als het op haar outfitkeuzes aankomt. Maar toch blijkt het gewone volk Kates outfits meer te appreciëren. 

De reden daarachter? Middletons derde zwangerschap. De krant The Evening Standard kwam erachter dat dankzij Kate de zoektocht naar zwangerschapsjassen in november 2017 verdriedubbelde. Ook als Kate in een rode Jenny Packham-jurk haar zoontje Louis aan de wereld voorstelde, gingen dubbel zoveel mensen op zoek naar kleding van de ontwerpster. 
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Andy De Schieter

  Tot gaan winkelen zet niemand mij aan. Maar Meghan is veel knapper en zij zet mij aan tot iets anders.

 • Diane Bernaerts

  Ik vind Kate dan ook veel mooier en stijlvoller gekleed dan Meghan. En kleuriger, in tegenstelling tot Meghan met haar eeuwige beige, zwart en grijs.

 • emiel wouters

  Alee dan een royale lobbyist. Die het geld uit de mensen hun zakken haalt.

 • Lydia Appelmans

  Megan zou echt iets aan haar kapsel moeten doen, het is altijd of ze net uit bed komt en in een knotje gedraaid. Ze heeft kroezelhaar en moet het regelmatig behandelen om het glad te maken, maar dat wil niet zeggen dat ze er zo moet bijlopen.