Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Kate Middleton heeft 2 trucjes om zonder pijn hoge hakken te kunnen dragen (en ze kosten maar een prikje)

Menig vrouw kent de struggle. Hoge hakken staan heerlijk bij je outfit, maar het idee dat je uren op die stelten zal moeten wandelen, doet je nu al wankelen. Zou Kate Middleton er ook zo over denken? Volgens kenners van het Britse hof niet: de hertogin van Cambridge zou immers een paar slimme trucjes toepassen om het langer op haar hoge schoenen uit te houden.

  1. Prinses Elisabeth is ‘de Kate Middleton van België’. Dit zijn haar 10 meest iconische modekeuzes

    Prinses Elisabeth is ‘de Kate Middleton van België’. Dit zijn haar 10 meest iconische modekeuzes

    Over de outfit van prinses Delphine is al veel inkt gevloeid, maar het is uitkijken naar wat de rest van de koninklijke familie vandaag zal dragen op de Nationale Feestdag. Steeds meer ogen zijn gericht op kroonprinses Elisabeth. Met haar 21 lentes is ze uitgegroeid tot ‘een echt vrouwtje’, zoals haar vader zou zeggen. Al heeft ze haar onmiskenbare stijlgevoel vooral geërfd van mama Mathilde en oma Paola. Wij tonen haar opvallendste én mooiste koninklijke looks.
  2. Is een rebound altijd gedoemd om te mislukken en hoe herken je hem? Relatietherapeut: “Je ziet het totale plaatje niet”

    Is een rebound altijd gedoemd om te mislukken en hoe herken je hem? Relatiethe­ra­peut: “Je ziet het totale plaatje niet”

    Realityster Kim Kardashian is weer single: na negen maanden blijkt haar nieuwe liefde Pete Davidson dan toch geen waardige opvolger voor Kanye West. De comedian was haar ‘rebound’, volgens velen: een welbekende term voor de toekomstloze vlam waar je je na een relatiebreuk op stort. Hoe herken je zo'n ‘rebound’ en is zo’n romance altijd gedoemd? Een relatietherapeute licht toe.