Boudoir by Tine / Hilde Eyckmans Fotografie
Volledig scherm
© Boudoir by Tine / Hilde Eyckmans Fotografie

Kan jij goed flirten? Dit vinden Vlamingen verleidelijk. “Een ietwat aanspannende T-shirt”

Hoe word jij graag versierd? Die vraag stelde vroedvrouw en auteur Uwe Porters (32) aan 37.000 Vlamingen op Instagram. Ze kreeg honderden anonieme reacties: we verzamelden de opvallendste en trekken er met Uwe een paar belangrijke lessen uit over ons seksleven. “Laat me subtiel weten of zien dat je mooie lingerie draagt onder je kleren en ik sta in vuur en vlam.”

 1. Dit zijn de 20 Vlaamse design- en modetalenten om in te investeren in 2023. “Mijn creaties zijn niet voor iedereen”

  Dit zijn de 20 Vlaamse design- en modetalen­ten om in te investeren in 2023. “Mijn creaties zijn niet voor iedereen”

  België barst van het talent: van mode- en meubelontwerpers tot grafische designers en juwelen- en handtassenmakers. Zo stelde de organisatie Flanders DC, die beginnende ondernemers binnen design en mode in Vlaanderen op weg helpt, een ‘20 to watch’-lijst op. De helft daarvan is klaar om de modewereld te veroveren, de rest wil zich bewijzen in de designsector. “Durven dromen is het geheim van ons succes.” Een overzicht.
 2. Ook mannen bezwijken nu voor de parels. Mode-expert: “Bij jonge generaties hebben ze een nieuw imago”

  Ook mannen bezwijken nu voor de parels. Mo­de-ex­pert: “Bij jonge generaties hebben ze een nieuw imago”

  Gespot op de rode loper: acteur Aaron Blommaert, journalist en presentator Riadh Bahri én sportanker Aster Nzeyiama. Alle drie droegen ze een knappe outfit mét parels om de hals. Parels lijken nu geliefder dan ooit. Waarom grijpen zelfs mannen terug naar het omajuweel bij uitstek? Mode-expert David Devriendt verklaart de nieuwe appeal. “Het zit er al tien jaar aan te komen.”
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Terreur op de werkvloer? Zo ga je om met pestgedrag van collega's of je baas. “Ik werkte 16 uur per dag”
  PREMIUM

  Terreur op de werkvloer? Zo ga je om met pestgedrag van collega's of je baas. “Ik werkte 16 uur per dag”

  Het klinkt haast te kinderachtig om waar te zijn en toch gebeurt het dagelijks: pesten op het werk. Zo werd Rita Gielen (59) het slachtoffer van pestgedrag door haar eigen directie. “Het kwam zo ver dat ik in de tuin onder een boom stond met een touw in mijn handen”, getuigt ze. Professor arbeidsgeneeskunde Lode Godderis geeft raad over hoe je als slachtoffer én ledinggevende kan ingrijpen. “Blijf niet zitten met je twijfels.”