Joke Devynck in 'Onder vuur'
Volledig scherm
Joke Devynck in 'Onder vuur' © VRT

Joke Devynck tipt haar hotspots: “Hier lijkt het alsof je ín de zee zit, met golven die tegen het gebouw slaan”

Actrice Joke Devynck (50) is te zien in het tweede seizoen van ‘Onder Vuur’ op Eén. En ze zet zich even vurig in voor andere projecten. Zo volgt ze opleidingen audiomontage en psychotherapie én maakt ze kunst van eigen hand. Met diezelfde uiteenlopendheid somt ze haar acht favoriete plekjes op. “Ik eet heel weinig vlees, en als ik dan toch een stukje koop, doe ik dat het liefst bij mensen die hun vlees zelf kweken.”

 1. Ondanks haar zware acne wint Lore (27) missverkiezing. “Ik wil mijn aandoening bespreekbaar maken”

  Ondanks haar zware acne wint Lore (27) missverkie­zing. “Ik wil mijn aandoening bespreek­baar maken”

  Lore Ven (27) zal ons land vertegenwoordigen als Miss International Belgium in Japan. Maar achter haar mooie verschijning schuilt een lange lijdensweg naar een moeilijke diagnose: PCOS. Een hormonale aandoening die één op de tien Belgische vrouwen treft en verschillende symptomen heeft, zoals in het geval van Lore: felle acne. De Kempische wil van haar titel gebruikmaken om de ziekte meer aandacht te geven. Maar wat is PCOS precies? “De exacte triggers zijn niet bekend.”
 2. Je t’adore: dit zijn Kate Ryans 8 favoriete plekken in het buitenland. “Zeevruchten zijn hier superlekker en niet duur”

  Je t’adore: dit zijn Kate Ryans 8 favoriete plekken in het buitenland. “Zeevruch­ten zijn hier superlek­ker en niet duur”

  Zangeres Kate Ryan (42) tourt tegenwoordig door heel Europa: begin december vertrekt ze weer. En dankzij al dat reizen is ze een wandelende reisgids geworden. Op zoek naar inspiratie voor je volgende vakantie? Met gemak schudt Ryan enkele buitenlandse adresjes uit haar mouw. “Soms voel ik me er al iets te oud voor. Maar als je van feesten houdt, zit je in dit hotel op de juiste plek.”
 1. De 8 favoriete adresjes van William Boeva: “Ik neem mijn lief Nikki graag mee op date naar hier”

  De 8 favoriete adresjes van William Boeva: “Ik neem mijn lief Nikki graag mee op date naar hier”

  Stand-upcomedian William Boeva (32) weet wat te doen: er is zijn nieuwe reeks ‘Don’t Scream’ op Streamz en hij tourt met zijn voorstelling ‘B30VA’. Tussendoor houdt hij graag een plekje vrij voor restaurantbezoekjes, kunst en languit aan het zwembad hangen. Zijn 8 beste tips: “Als je buitenstaat, heb je helemaal niet door dat je er ook kan eten. Maar het is subliem lekker.”