Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Johan heeft stiekem heerlijke trio’s met bevriend koppel. “Ik likte haar ... en voelde hém plots bij mij”

Johan* (45) is gelukkig getrouwd wanneer hij bevriend raakt met de charmante Erik* (55) en zijn knappe vriendin Sabine* (48). Het koppel nodigt hem bij hen thuis uit, en voor Johan het goed en wel beseft, verlegt hij met het duo zijn seksuele grenzen. Het is de start van een reeks ‘verboden’ trio’s — geen ordinaire stootpartijen, vertelt Johan verlegen, wel innige en stomend hete avonden met drie. “Eén avond was Sabine Erik aan het pijpen, toen ze mij vroeg: ‘Wil je dat ook eens proberen?’”

 1. Getrouwde Roos (32) valt op rijpere volleybaltrainer Jack (48): “Hij gaf me de seks waar ik altijd al van droomde”
  PREMIUM

  Getrouwde Roos (32) valt op rijpere volleybal­trai­ner Jack (48): “Hij gaf me de seks waar ik altijd al van droomde”

  Wanneer de volleybalclub van de man van Roos (32) een nieuwe trainer krijgt, voelt ze ongezien intense lust. Jack (48) is een adonis, playboy en luisterend oor, en via Facebook volgen al snel de stomende berichtjes, zelfs nadat Roos’ man haar voor de eerste keer betrapt. Wanneer Roos alleen is met Jack, die háár kiest boven alle vrouwen, nemen de dierlijke instincten het over. “Elke erogene centimeter op een vrouwenlichaam kende hij, en met zijn tong vond hij er blind de weg naartoe.”
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.