Roxanne Wellens
Volledig scherm
PREMIUM
© Roxanne Wellens

Jeugdvrienden Lotte en Lucas zien elkaar na 23 jaar terug: “We hebben elke centimeter van elkaars lijf gestreeld, betast en gezoend”

“Hij kleedde me ontzettend traag uit. Eerst mijn trui. Een half uur later pas mijn broek. Elkaar voelen, naar elkaar kijken. En denken: Ja, jij bent het. Jij bent het echt.” Lotte (45) ontmoette Lucas op de universiteit. Daar waren ze onafscheidelijk, tot er iets gebeurde waardoor ze elkaar meer dan twintig jaar niet zagen. Tot het lot hen weer samenbrengt. Een jaar lang ging journalist Roxanne Wellens op zoek naar verhalen over de beste seks ooit. Voor het nieuwe seizoen van start gaat, blikt ze terug op de vijf verhalen die haar het meest zijn bijgebleven. We tellen af van 5 naar 1. Vandaag: nummer 2.

  1. High school sweethearts Stijn en Inge verloven zich op de speelplaats: “Hey! Jullie mogen hier helemaal niet zijn!”

    High school sweet­hearts Stijn en Inge verloven zich op de speel­plaats: “Hey! Jullie mogen hier helemaal niet zijn!”

    Stijn en Inge zijn al drie jaar beste vrienden op de middelbare school, wanneer de vonk op nieuwjaarsavond overspringt. Tien jaar zijn ze het schoolvoorbeeld van ‘highschool sweethearts’, het is dan ook op die speciale plaats dat Stijn Inge ten huwelijk vraagt. “Plots riep de schoolconciërge: ‘Hey! Jullie mogen hier helemaal niet zijn!’ Betrapt, dacht ik.” Hoeveel Stijn uitgaf aan zijn verloving, verklapt hij ook.