Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Je stem bepaalt je succes in de liefde. Dit vinden vrouwen en mannen bij 'voice dating' het aantrekkelijkst

Datingapp Meetic wint snel aan gebruikers in Europa en voegde onlangs een nieuwe functie toe: je kan op de app nu een opname van je stem aan je profiel toevoegen. En jawel, zo’n voice memo valt erg in de smaak bij datend Vlaanderen: je stem speelt immers een grote rol in je aantrekkelijkheid.

 1. Vijftigplusser zkt nieuw lief? Relatietherapeute geeft tips: “Datingapps zijn de nieuwe cafés geworden”
  PREMIUM

  Vijftig­plus­ser zkt nieuw lief? Relatiethe­ra­peu­te geeft tips: “Datingapps zijn de nieuwe cafés geworden”

  Op liefde staat geen leeftijd en de klantenbestanden van datingsites lijken dat te bevestigen. Steeds meer alleenstaande vijftigplussers doen een beroep op een virtuele cupido – met wisselend succes. Moet je blijven wachten op dé prins op het witte paard of zal die ene koele kikker alsnog in een knapperd veranderen? Relatietherapeute Sarah Hertens geeft advies voor wie wil daten na vijftig. “Seksuele aantrekking is echt niet de enige voorspeller van toekomstig liefdesgeluk.”
 2. Steeds meer single jonge mannen die geen lief vinden. “Op café lukt het niet meer, en datingapps zijn zo vluchtig”
  PREMIUM

  Steeds meer single jonge mannen die geen lief vinden. “Op café lukt het niet meer, en datingapps zijn zo vluchtig”

  Opvallend: in de datingwereld zijn steeds meer jonge mannen single en op zoek naar een relatie, terwijl veel vrouwen minder haast hebben om te settelen. Belgische relatiebureaus bevestigen dat. “Tegenwoordig zijn de verwachtingen van sommige vrouwen héél hoog. Maar er is nog meer aan de hand.” Hugo (35), Gunther (29) en Mathias (31) vertellen over hun hobbelige zoektocht naar de juiste persoon. “Als je de ene na de andere afwijzing krijgt ... Dat zorgt voor een deuk in je zelfvertrouwen.”
 3. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.