Jaz (18) en Dean (27).
Volledig scherm
Jaz (18) en Dean (27). © rv

Jaz en Dean zijn schaamteloze ‘handdoekleggers’ op hotel. “Als je het niet doet, moet je op de grond zitten”

Het hoogseizoen van de luie zwembadvakanties is aangebroken. En wie in een hotel logeert, is bekend met het fenomeen van de zogenaamde ‘handdoekleggers’. Ook Jaz (18) en Dean (27) staan bij het opkomen van de zon al met hun handdoek in de aanslag om de beste ligstoel te ‘reserveren’. “De ‘luxeplaatsen’ onder de parasol zijn instant weg. Dat geeft toch wat stress.” Maar soms zijn hun inspanningen tevergeefs: enkele hotels treden er ondertussen tegen op. 

 1. Sandra Bekkari legt uit hoe je komaf maakt met (vr)eetbuien. “Alle tussendoortjes schrappen? Geen goed idee”

  Sandra Bekkari legt uit hoe je komaf maakt met (vr)eetbuien. “Alle tussendoor­tjes schrappen? Geen goed idee”

  Ervoor had je al niet de beste dag. Maar erna voel je je ook niet beter. Inderdaad: we hebben het over dat pak friet of die reep chocolade die je naar binnen schuift, puur uit frustratie of verdriet. Als het toch niet helpt, waarom zoek je dan steeds weer troost in ongezonde voeding? En hoe voorkom je zo’n emo-eetbui? “Je kunt het écht afleren, maar dat gaat met vallen en opstaan.”
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.