Pete Davidson en Kim Kardashian op het Met Gala in 2022.
Volledig scherm
Pete Davidson en Kim Kardashian op het Met Gala in 2022. © Getty Images for The Met Museum

Is een rebound altijd gedoemd om te mislukken en hoe herken je hem? Relatietherapeut: “Je ziet het totale plaatje niet”

Realityster Kim Kardashian is weer single: na negen maanden blijkt haar nieuwe liefde Pete Davidson dan toch geen waardige opvolger voor Kanye West. De comedian was haar ‘rebound’, volgens velen: een welbekende term voor de toekomstloze vlam waar je je na een relatiebreuk op stort. Hoe herken je zo'n ‘rebound’ en is zo’n romance altijd gedoemd? Een relatietherapeute licht toe.

 1. ‘Emily in Paris’ waagt zich aan meest gefaalde kapsel ooit: Véronique Leysen tipt hoe je je froufrou wél juist knipt
  Mode & Beauty

  ‘Emily in Paris’ waagt zich aan meest gefaalde kapsel ooit: Véronique Leysen tipt hoe je je froufrou wél juist knipt

  “Nee, Emily!” Het was schrikken: in de trailer van het derde seizoen van Netflixserie ‘Emily in Paris’ zien we het hoofdpersonage plots met een froufrou die ze zélf knipte. “It’s just bangs! Sometimes people cut bangs when everything is fine”, gilt ze dramatisch. Gewaagd, want de schaar in eigen froufou zetten loopt héél vaak fout. Véronique Leysen heeft jaren ervaring: zij zegt je hoe je dat goed doet. “Knip niét recht.”
 2. Vrouwen loven massaal de shapewear van Kim Kardashian. Hoezo? “Iedereen wil ‘slim thick’ zijn zoals zij”
  PREMIUM

  Vrouwen loven massaal de shapewear van Kim Kardashian. Hoezo? “Iedereen wil ‘slim thick’ zijn zoals zij”

  Online pochen vrouwen deze zomer massaal met hun shapewear van Kim Kardashian. “Wat een verschil”, getuigt eentje tevreden in de populairste video met 13 miljoen (!) views. Voelt figuurcorrigerend ondergoed voor vrouwen (weer) empowering? Lingerieontwerpster Murielle Scherre, PrimaDonna-manager Vanessa De Vuyst en bodypositivityactiviste Marijne Van Boeckel reageren op de (on)zin van moderne shapewear. “Vroeger heerste de dictatuur van de slankheid. Nu is het een heel ander verhaal.”
 3. OPROEP. Mag NINA je liefdesproblemen helpen oplossen, met advies van een professional?

  OPROEP. Mag NINA je liefdespro­ble­men helpen oplossen, met advies van een professio­nal?

  Zit je relatie in een dip? Worstel je met je seksualiteit? Val je als single altijd op de verkeerde types? Matchen jij en je partner op seksueel gebied niet met elkaar? Is een ex opgedoken die je hoofd in de war bracht? Hou je van je lief, maar niet van je schoonzus? Of heb je het gevoel dat je huwelijk niet meer is wat het was, maar durf je geen knoop door te hakken? NINA geeft je gratis advies van seksuoloog en relatietherapeut Wim Slabbinck.